Ayşe Boyner ve Cem Telvi Boşanıyor

Ayşe Boyner ve Cem Telvi Boşanıyor
Sosyete dünyasının önde gelen simlerinden olan ve geçtiğimiz yıl evlenen Ayşe Boyner ve Cem Telvi’nin boşanmak için mahkemeye başvurdukları öğrenildi.

Sosyete dünyasından zaman zaman duyulan ayrılık haberlerine bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz yıl evlenen ünlü isimler Ayşe Boyner ile Cem Telvi evliliği kısa süren evlilikler arasındaki yerini almak üzere. Geçen sene evlenen çiftten Ayşe Boyner’in boşanma istemiyle mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Sosyete dünyasında şaşkınlık yaratan gelişme bir anda magazin basını ve sosyal medyada da yer almaya ve gündemin konuları arasına girmeyi başardı. Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner ile iş insanı Cem Telvi geçtiğimiz yılın ekim ayında dünya evine girmişlerdi. Çiftin bu süre içinde ararında anlaşmazlıklar olduğu ve bu sebeple evliliklerini daha fazla uzatmayarak bitirme kararı aldıkları öğrenildi. Henüz evleneli bir yıl olan çiftin çocukları bulunmuyor.

Bir Yılda Bitti

Geçtiğimiz yıl ekim ayında dünya evine giren sosyete dünyasının önde gelen isimlerinden Cem Telvive Ayşe Boyner çiftinin evliliği fazla uzun sürmedi. Çift aralarındaki anlaşmazlıkları gerekçe göstererek boşanma istemiyle mahkemeye dilekçe verdi. Ayşe Boyner tarafından verilen dilekçede anlaşmalı boşanma protokolü uygulanacağı öğrenildi. Mahkemeye verilen dilekçede Ayşe Boyner Cem Telvi’yle fikir ayrılığı yaşadığını, boşanma konusunda anlaştıklarını ve tarafların birbirlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmayacaklarını belirtti. Ayşe Boyner, anlaşmalı boşanma davasında, evliliğinden çocuğu olmadığını, eşiyle zaman içinde sorunlar yaşamaya başladığını belirtti. Çiftin mahkemeye verdiği anlaşmalı boşanma dilekçesinde ayrıca boşanma protokolü de yer aldı. Protokole göre çift, birbirlerinden herhangi bir nafaka, maddi ve manevi tazminat ya da mal rejimine dayalı alacak talebinde bunmayacak.

Bir Yıl Önce Evlenmişlerdi

Ayşe Boyner ve Cem Telvi çifti geçtiğimiz yılın ekim ayında evlenmişlerdi. Çift, Cem Boyner’in Kanlıca’daki evinde dünya evine girmiş ve daha sonra da Ayvalık’ta yakın dostları ve ailelerinin katıldığı bir törenle düğün yapmışlardı. Geçen bir yılın ardından anlaşmazlığa düşen çift evlerini de ayırmış ve ayrı ayrı evlerde yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftten Cem Telvi Türkiye’nin ilk bitkisel süt markasını kurarak bu markasıyla fındık, badem ve soya sütü üretti. Cem Telvi bu ürünün ihracatı için de çalışmalarını sürdürüyor.

17-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar