Ünlü Şarkıcı Gökhan Özoğuz Kırmızı Oda’da

Ünlü Şarkıcı Gökhan Özoğuz Kırmızı Oda’da
Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda’da Gökhan Özoğuz sürprizi. Usta şarkıcı Dara karakteriyle diziye dahil oldu.

Bu sezon Tv 8 ekranlarında ikinci sezonuyla yayın hayatına devam eden ve Cuma akşamları seyircinin çok seyrettiği yapımların başında gelen Kırmızı Oda’da sürpriz bir isim oyuncu olarak yer almaya hazırlanıyor. Dizinin başından beri pek çok ünlü ismi konuk oyuncu olarak kadrosuna katan ve bu isimlerle bölümlük hikayeler çeken Kırmızı Oda OGM Pictures tarafından hazırlanıyor. Dizi geçtiğimiz sezonun en iyi çıkış yapan flaş yapımı olarak sektörde adından söz ettirmişti. Bu sezonda seyirciyle buluşmaya devam eden Kırmızı Oda ne yazık ki bu sezonun başından itibaren reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşıyor. Buna rağmen hala en çok seyredilenler arasında yer alan dizinin hikayeleri ise yaşanmış gerçek hikayelerden televizyon ekranına uyarlanıyor. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Kırmızı Oda’nın 19 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak bölümünde ise sürpriz bir isim rol alacak. Dizinin budan sonraki hikayesinde Dara karakteriyle ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz Kırmızı Oda’da seyirciyle buluşacak.

19 Kasımda Başlıyor

Bir zamanlar yine Tv 8 ekranlarında O Ses Türkiye programında jüri üyeliği de yapan ve seyircinin Tv 8 ekranlarından ve müzik dünyasından çok yakından tanıdığı şarkıcı Gökhan Özoğuz 19 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek Kırmızı Oda’da seyirciyle buluşacak. Dara karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan ve Doktor Hanım’ın Kırmızı Odası’nda dertlerini anlatacak olan Gökhan Özoğuz ilginç bir hikayeyle diziye katılıyor. Ünlü şarkıcının canlandıracağı Dara karakterinin uyku sorunu olduğu ve İnsomnia hastalığı sebebiyle Doktor Hanım’a başvurduğu öğrenildi. Şimdiden merakla beklenmeye başlanan Gökhan Özoğuz’lu Kırmızı Oda 19 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

Gökhan Özoğuz Kimdir?

Oldukça renkli kişiliği ve şarkılarıyla tanınan ve tüm Türkiye’nin sevdiği şarkıcı Gökhan Özoğuz 11 Ekim 1976 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan ünlü isim Athena adlı grubun solistidir ve 2004 yılında Türkiye adına katıldığı Eurovision yarışmasında dördüncülük elde etmiştir. Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye adlı yarışmada jüri üyeliği de yapan ünlü şarkıcı ayrıca O Şimdi Asker ve O Şimdi Mahkum adlı filmlerde de rol almıştır.

17-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar