Gelinim Mutfakta Zehra neden yok?

Gelinim Mutfakta Zehra neden yok?
Gelinim Mutfakta Zehra neden yok? Kanal D'nin gündüz kuşağı programındaki Zehra, hafta başında programdan ayrılmak zorunda kaldı. İşte detaylar.

Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programında haftanın ilk günlerinde gergin dakikalar yaşandı. Yarışmacılar arasında yer alan Zehra ise programdan diskalifiye olarak ayrılmak zorunda kaldı. Peki Gelinim Mutfakta Zehra neden yok?  İşte detaylar.

Hafta içi her gün Kanal D'de seyircisi ile buluşmaya devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında her hafta yepyeni isimler bilezikler için yarışıyor. Geçtiğimiz hafta elenen yarışmacıların yerine bu hafta gelen Zehra ve kayınvalidesi ekip ile yaşadığı sorunlar nedeni ile yarışmadan diskalifiye oldular. Peki neler yaşandı?

17 Kasım Pazartesi günü yayınlanan Gelinim Mutfakta programı öncesinde yaşanan olayı sunucu Lerzan Mutlu, 'Makyöz arkadaşlardan birine yanlış bir harekette bulundu. Dün özür dilemesine rağmen, bugün yayın öncesi gelin yarışmacılardan Yeşim'e fiziksel bir saldırıda bulundu. Yarışma ahlakı gereği Gelinim Mutfakta Zehra ve kayınvalidesi Aynur'u diskalifiye etmek zorunda kaldık' diyerek anlattı. Bu sırada ise programda oldukça gergin dakikalar yaşandı.

Ardından program esnasında olayı anlatan Yeşim, 'Giyinme odasındaydık. Hiçbir şey yokken üzerime saldırdı. Ne olduğunu anlayamadan arkadaşlar ayırdı' dedi. Yaşananlar nedeni ile herkesten özür dileyen Zehra, diskalifiye olarak programdan ayrıldı.

Gelinim Mutfakta Zehra kimdir?

15 Kasım tarihinde Gelinim Mutfakta ekibine katılan Zehra, programa futbol topu ile katılmıştı. 5 sene boyunca profesyonel futbol oynadığını söyleyen Zehra, 25 yaşında. Aslen Çorumlu olan ve Ardahan'da yaşayan Zehra, sporla yakından ilgileniyor. 2019 yılında evlenen Zehra Tosbıyık, programa katıldıktan sonra sette ki makyöz ve Yeşim glin ile yaşadığı sorunlar gerekçesi ile yarışmadan diskalifiye edilmişti.

Lerzan Mutlu kimdir?

12 Şubat 1977 yılında dünyaya gelen Lerzan Mutlu, ilk olarak Asla Unutma adlı televizyon dizisinde rol almıştır. Ardından Beyaz Tv kanalında Söylemezsem Olmaz adlı programı sunmaya başlayan Lerzan Mutlu, ardından Lerzan'la Çok Mutlu programını sunmuştur. Kördüğüm, Felek Ne Demek, Asla Unutma, Cennet Mahallesi, Tuzu Kurular gibi dizilerde rol almıştır. Günümüzde ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstlenmektedir.

Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün 13:00'da Kanal D ekranlarında sizlerle olmaya devam ediyor.

18-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar