Ayşegül Ünsal Alparslan Dizisine Katıldı

Ayşegül Ünsal Alparslan Dizisine Katıldı
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Alparslan dizisi iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim olarak Ayşegül Ünsal da dahil oldu.

TRT 1 ekranlarının yeni yayın dönemindeki en büyük ve iddialı prodüksiyonlarından olacak olan ve geçen sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’nun devam niteliğindeki dizisi olan Alparslan için çalışmalarda son safhaya geçildi. Hikaye, senaryo ve prodüksiyon anlamımda eksiklikler giderilirken yapım şirketi Akli Film son safha olan cast çalışmalarında da sona geldi. Şu ana kadar birbirinden usta ve başarılı oyuncularla anlaşma yapan Akli Film’in son oyuncuları da bularken en geç iki hafta içinde sete çıkmaya hazırlandığı öğrenildi. Eylül ayı içinde TRT 1’de ekrana gelecek Alparslan’ın başrolü için bilindiği gibi Barış Arduç ve Fahriye Evcen’le anlaşılmış ve bu oyuncular dizi için kılıç kullanma, binicilik gibi eğitimler almaya başlamışlardı. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak ise başarılı oyunculardan Ayşegül Ünsal dahil oldu.

Alparslan’da Akınay Karakterini Canlandıracak

Akli Film tarafından hazırlıklarında sona gelinen iddialı dizi Alparslan için sete çıkma zamanı yaklaşıyor. TRT 1 ekranlarında eylül yayın döneminde ekrana gelecek dizinin birbirinden ünlü isimlerine son olarak başarılı oyuncu Ayşegül Ünsal katıldı. Ayşegül Ünsal’ın dizide Akınay karakterine hayat vereceği öğrenilirken bu karakter hakkında yeterli bilgiye ulaşılamadı. M.Çağatay Tosun tarafından yönetilen dizinin oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Fahiye Evcen, Mehmet Özgür, Mim Kemal Öke, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Korel Cezayirli, Burak Şafak, Esila Umut, Ferit Kaya, Uygar Çelik ve Zeynep Özder gibi isimler yer alıyor. Dizinin yakın zamanda sete çıkması bekleniyor.

Ayşegül Ünsal Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Alparslan dizinde rol alacak olan Ayşegül Ünsal 17 Ağustos 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarı Tiyatro bölümünü bitiren Ayşegül Ünsal bugüne kadar tiyatro, dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Aşk ve Mavi

-          Kiraz Mevsimi

-          Göl Zamanı

-          Maskeli Balo

-          Vali

-          Sararan Sevdalar

-          Köprü

-          Gelin

-          Sibel

-          Baba Evi

-          Sonradan Görmeler

-          Kuzenlerim

-          Babam ve Biz

-          Süper Baba

-          Zamanda yolculuk

23-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar