Mahsun Kırmızıgül ve kızı koronavirüse yakalandı

Mahsun Kırmızıgül ve kızı koronavirüse yakalandı
Ailesi ile birlikte ABD'ye seyahet edecek olan Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin'in koronavirüs test sonuçları pozitif çıkınca karantina altına alındılar.

Şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül ve kızından kötü haber geldi. Alişan'ın koronadan ölen kardeşi için paylaşım yapan Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin koronavirüse yakalandı. Hayranları ünlü yapımcının ve kızının sağlık durumunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Mahsun Kırmızıgül ve kızı koronavirüse yakalandı

Ailesi ile birlikte ABD'ye seyahat etmeye hazırlanan Mahsun Kırmızıgül hayatının şokunu yaşadı. yurt dışına çıkış işlemleri sırasında test yaptıran Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin'in koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Bab ız işlemlerin ardından karantina altına alındı. Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yapımcı Mahsun Kırmızıgül Amerika’ya kızı Lavin’i okula yazdırmak için eşi Ece Binay ile birlikte seyahate hazırlanıyordu. 

Test sonucu pozitif çıktı

Amerika'ya seyehat hayali asrın hastalığı corona nedeniyle suya düşen Mahsun Kırmızıgül’ün eşi Ece Binay da PCR testine katıldı. Eşi ve kızının koronaya yakalanan Ece Binay 'a yapılan testin sonucu ise negatif çıktı. Baba kız hemen karantinaya alınırken 14 günlük karantina sürecinden sonra ikili,  Amerika’ya gidebilecek. 

Aşı paylaşımıyla sosyal medyayı sarsmıştı

Mahsun Kırmızıgül epeydir inzivaya çekilmişti. uzun süren sessizliğini Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümü sonucu bozan ünlü şarkıcı aşıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Pandeminin başından beri süregelen aşı tartışmalarına katılan ünlü sanatçı Kırmızıgül, Sağlık Bakanlığı'nı eleştirmişti.
Mahsun Kırmızıgül, yakın dostu Alişan'a başsağlığı dilediği sosyal medya paylaşımında duygularını şöyle dile getirmişti: "Bu ülkenin yönetimi aşıları erken alabilseydi binlerce insanı kaybetmeyecektik. Sevgili Alişan’nın kardeşi Selçuk Tektaş’da aşılansaydı belki ölmeyecekti, çocukları ise yetim kalmayacaktı. Türk bilim insanlarının bulduğu aşıyı almak için önemli ülkeler anında sıraya girdiler. Aşıları aldılar ve ölümleri büyük ölçüde önlediler Ama biz o hayat kurtaran, etkili olan Biontech aşılarını almadık, ve o aşıları en geç alan ülkelerden olduk. Yazık çok yazık."

Mahsun Kırmızıgül Kimdir?

Gerçek adı Abdullah Bazencir olan Mahsun Kırmızıgül, 1969 Diyarbakır doğumludur. Lise yıllarında albüm yapan Kırmızıgül, Prestij Müzik ile büyük çıkış yakaladı. "Yıkılmadım" parçası ‘Yılın Şarkısı’ seçilirken aynı zamanda satış rekorları kırdı. Altın Kelebek ödülünü alarak “Yılın Sanatçısı” seçilen Kırmızıgül, senaryosunu yazıp yönettiği “New York’ta Beş Minare” adlı sinema filmiyle sinema sektörüne giriş yaptı. 2016 tarihinde avukat Ece Binay ile Amerika’nın Los Angeles kentinde evlendi.

22-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar