Demet Akalın’la Gelinim Mutfakta Başlıyor

Demet Akalın’la Gelinim Mutfakta Başlıyor
Kanal D ekranlarında tam dört sezondur ekranlara gelen ve hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta bu sezon Demet Akalın’ın sunumuyla ekrana gelecek.

Geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında sabah kuşağında Alişan’la birlikte Demet ve Alişan’la Sabah Sabah programını sunan ve sezon sonunda kanalın kendileri yerine Seda Sayan’la sözleşme yapmasıyla büyük hayal kırıklığına uğrayan şarkıcı ve sunucu Demet Akalın’ın yeni programı Gelinim Mutfakta başlıyor. Kanal D ekranlarında dört sezondur yayınlanan bu süre içinde pek çok sunucuyla çalışan program bu sezon Demet Akalın’ın başarılı ve eğlenceli sunumuyla ekrana gelecek. Yeni yayın dönemini 23 Ağustos Pazartesi günü saat 13.00’da açacak olan Demet Akalın’la Gelinim Mutfakta yeni sezonda da Kanal D’nin gün içindeki en iddialı ve reyting beklediği yapım olacak. Hafta içi her gün ekrana gelen ve yemek yarışma formatındaki kuşak program Gelinim Mutfakta gelin ve kaynanalarının stüdyoda yemek yapması formatı üzerine kurulu.

Yer Değiştirdiler

Geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında sabah kuşağında Demet ve Alişan’la Sabah sabah programını sunan ve seyircinin çok sevdiği isimlerden olan şarkıcı Demet Akalın sezon sonunda kanalla sözleşme yenileyememişti. Star Tv yönetiminin Demet ve Alişan’ın yerine ise Kanal D’de Gelinim Mutfakta programının sunucusu şarkıcı Seda Sayan’la anlaşması iki eski dostun arasını açmıştı. Ancak aradan çok zaman geçmeden bu sefer de Kanal D Gelinim Mutfakta’dan ayrılan Seda Sayan yerine sunucu olarak Demet Akalın’la anlaştı. Böylece iki eski dost bir önceki sezon sundukları programlardan ayrılarak birbirinin yerine geçmiş oldular. Seda Sayan Sar Tv’de sabah kuşağında Sabahların Sultanı adlı kuşak programı sunarken Demet Akalın ise geçen sezon Seda Sayan’ın sunduğu Gelinim Mutfakta’yı sunacak

23 Ağustos’ta Başlıyor

Kanal D ekranlarında dört sezondur ekrana gelen ve hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta bu sezon demet Akalın’ın sunumuyla ekrana gelecek. 23 Ağustos Pazartesi günü saat 13.00’da ekrana gelecek program yine eski formatında yayınlanacak. Hafta içi beş gün boyunca yarışmacıların ter dökeceği ve elenmemek için çaba harcayacağı program özellikle kadın seyirci grubunun en çok seyrettiği programlar arasında yer alıyor. Programın sunucusu Demet Akalın programla ilgili olarak yaptığı açıklamada “böylesine başarılı bir projenin parçası olmak gurur verici. Kanal D ekranında çok eğleneceğimize eminim. Çekimlere başlamak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

23-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar