Aytaç Şaşmaz Zeytin Ağacı Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Aytaç Şaşmaz Zeytin Ağacı Dizisinin Kadrosuna Katıldı
Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından olan Aytaç Şaşmaz Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı’nın kadrosuna Diyar olarak katıldı.

Son dönemin genç ve başarılı oyuncuları arasında yer alan genç isim Aytaç Şaşmaz uzun bir süredir kendisine gelen projeler arasında en iyisini seçmek için senaryo okumalarını devam ettiriyor. Oyuncu televizyon ekranlarında yayınlanacak diziler için kendisine yapımcılar tarafından teklif edilen projeleri değerlendirirken internet yayın platformu Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinin kadrosuna katıldı. Sürpriz bir gelişme olarak ortaya çıkan bu gelişme oyuncunun sevenlerini mutlu ederken Netflix’te en çok seyredilen yerli içerikler arasında yer alan Zeytin Ağacı’nın ikinci sezon çekimleri ise yakında başlayacak. Senaryosunu Nuran Evren Şit’in kalem aldığı ve yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu dizi Netflix’in en çok izlenen yapımları arasında yer almıştı. İkinci sezon için hazırlıklarını sürdüren yapım şirketi OGM Pictures dizinin ikinci sezonu için yine iddialı isimleri kadroya katmaya devam ediyor.

Diyar Karakterine Hayat Verecek

İnternet yayın platformu Netflix için OGM Pictures tarafından hazırlanan ve başrolünde güzel oyuncu tuba Büyüküstün’ün yer aldığı Zeytin Ağacı yayınlandığı ilk sezonunda Netflix’te çok büyük başarı yakalamış ve ikinci sezon onayını almıştı. OGM Pictures tarafından hazırlanan dizinin ikinci sezonu için çalışmalar tamamlandı ve dizinin çekimleri yeniden başladı. Dizide ikinci sezonda ünlü oyuncu Aytaç şaşmaz merak edilen Diyar karakteriyle kadroda yer alacak. Ailevi sorunlar yaşayana ve travmaları olan Diyar diziye yeni bir heyecan ve güçlü bir hikaye katarken dizide Diyar’ın hikayesi Tuba Büyüküstün’ün canlandırdığı Ada’yla tanışmasıyla başlayacak. Travmalarını iyileştirmek için Diyar’a yardım eden Ada ve Diyar arasında yaşanacaklar ve diğer karakterlerin de dahil olacağı hikayelerin seyirciyle buluşacağı dizinin ikinci sezonun yayın tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

Zeytin Ağacı Konusu ve Oyuncuları

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve internet yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşan Zeytin Ağacı kadrosunda birbirinden ünlü isimleri bir araya getirdi. Dizi romantik dram türünde ele alınırken hikaye ve senaryoyu Nuran Evren Şit kaleme aldı. Burcu Alptekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında ise

-          Tuba Büyüküstün (Ada)

-          Seda bakan (Leyla)

-          Boncuk Yılmaz (Sevgi)

-          Burat Boz (Toprak)

-          Fırat Tanış (Zaman bey)

-          Rıza Kocaoğlu (Tevfik Fikret)

-          Füsun Demirel

-          Serkan Altunorak

-          Umut Kurt ve

-          Nilüfer Açıkalın yer alıyor.

24-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar