Az Tv Frekans Bilgileri!

Az Tv Frekans Bilgileri!
Spor severlerin en çok seyrettiği ve nasıl seyredebilirim diye en çok aranan kanallardan Azerbaycan merkezli Az Tv nasıl seyredilir? Az Tv frekansları nedir? İşte cevabı!

Kardeş ülke Azerbaycan merkezli yayın yapan ve ülkenin en büyük ve en çok seyredilen kanalı olan Az Tv aynı zamanda Azerbaycan’ın ilk radyo ve televizyon kanalıdır. Kanal radyo yayınlarına 1926 yılında başlarken tv yayınlarına ise 1955 yılında başlamıştır. Kurulduğu tarihten itibaren Azerbaycan’ın dünyaya açılan pencerelerinden olan ve ülkenin tv seyretme alışkanlığında merkez konumda olan kanal son yıllarda özellikle tüm dünya liglerinin en önemli spor karşılaşmalarını şifresiz yayınlamasıyla oldukça popüler olmayı başarmıştır. Az Tv kendi ülkelerinde şifreli yayınlanan karşılaşmaları şifresiz ve canlı yayınlayarak tüm dünyadan milyonlarca spor tutkununu kendide çekmeyi başarmıştır. Kanal aynı zamanda ülkemizdeki Süper Lig maçlarını da şifresiz ve canlı olarak yayınlamakta ve taraftarların sevgilisi olmaktadır. Peki Az Tv ülkemizden nasıl seyredilir? Canlıtv.com farkıyla sizler için Az Tv nasıl seyredilir ve frekans bilgileri nedir diye araştırdık.

Az Tv Ülkemizden Nasıl Seyredilir?

Azerbaycan’ın en büyük ve en çok seyredilen kanallarının başında gelen Az Tv özellikle yayınladığı şifresiz maçlarla tüm dünyadan olduğu gibi ülkemizden de milyonlarca seyirciyi ekranlarına çekmeyi başarıyor. Şifreli kanalda yayınlanan Süper Lig karşılaşmalarını şifresiz olarak seyircinin hizmetine sunan Az Tv ülkemizde normal televizyonlardan frekans ayarı yapılarak seyredilebileceği gibi internet üzerinden de izlenebiliyor. Bunun için yapılması gereken ise oldukça basit. Bilgisayarınız ya da cep telefonunuz üzerinden canlıtv.com adresine girerek kanal arama kısmına Az Tv yazmanız ve çıkan sonuca tıklamanız yeterli. Artık maçlar şifresiz bilgisayar ya da telefonunuzda…

Az Tv Frekans Bilgileri!

Az Tv spor sevenlerin tabir yerindeyse en çok sevdiği kanalların başında geliyor. Ücret ödemek istemeyen ancak spor karşılaşmalarını da seyretmek isteyen taraftarlar için adeta bir ilaç olan Az Tv spor karşılaşmalarını şifresiz yayınlamasıyla biliniyor. Peki, bunun için ne yapmak gerekiyor?

Az Tv seyredebilmek için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1 / Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle menüsünü açın. Uydu adı kısmına AzerSpace 1/Africasat 1a seçin. Frekans kısmına 11175 rakamlarını girin. Polarizasyon kısmını H – Yatay olarak seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. Fec değerini 5/6 olarak seçin. Artık televizyonunuza Az Tv kurulmuştur.

Frekans Bilgileri!

Uydu Adı            : AzerSpace 1/Africasat 1a

Kanal Adı            : Az Tv

Frekans               : 11175

Polarizasyon      : H – Yatay

Sembol               : 27500

Fec                      : 5/6

15-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar