Azeri Kızı Günel’i Görenler Tanıyamadı! Günel Estetikle Bambaşka Birine Dönüştü!

Azeri Kızı Günel’i Görenler Tanıyamadı! Günel Estetikle Bambaşka Birine Dönüştü!
Oy Didem şarkısı ile küçük yaşlarda adını duyuran Azerbaycanlı şarkıcı Günel, son günlerde geçirdiği estetik operasyonlarla olan değişimi ile gündemde. İşte Azeri Günel’in son hali

‘Oy Didem’ şarkısı ile akıllarda yer edinen Azeri Kızı Günel, küçük yaşlarda İbrahim tatlıses’in keşfetmesiyle adını duyuran daha sonraları başarılı bir sanatçı olan Günel, son haliyle ağızları açık bırakıyor. Tam adıyla Günel Zeynalova olan sanatçı, aradan geçen yıllarda öyle bir değişti ki, onu şimdilerde tanımak neredeyse imkansız hale geldi. Geçirdiği estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri olan sanatçı Günel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarına onlarca beğeni yağdı. Azeri kızı Günel güzelliğiyle dudak uçuklattı. İşte Azeri Günel’in şaşırtan değişimi…

 

 Azeri Kızı Günel’in İlk Hali

Henüz 13 yaşındayken şöhretin kapılarını aralayan 90’lı yıllara şarkıları ile damga vuran Azeri Kızı Günel, İbrahim Tatlıses’in konserinde sahneye çıkarmasıyla ünlenmişti. Daha sonra İbrahim Tatlıses’in İbo Show programına çık kendisini tüm Türkiye’nin tanımasını sağlamıştı.

 

Bir dönemin çocuk şarkıcısı Azeri kızı Günel, geçtiğimiz yaz aylarında da tatil pozlarıyla adından çok sözettirmişti.

 

Geçen 24 yıl aradan sonra istanbul’da ilk kez bir mekanda sahneye çıkmaya başlayan Günel, görenleri şaşkına çevirmişti. Sahne sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Azeri kızı, estetik operasyon geçirip geçirmediği sorularına yanıt verdi.

 
 

Şarkıcı estetik operasyon geçirdiği iddialarıyla ilgili şunları söyledi: ‘’Siz beni tanıyorsunuz. Burun estetiği hariç hiçbir cerrahi operasyon yaptırmadım’’ diye belirtti.

 

Devamında ise; ‘’ Bazı insanlar inatla büyüdüğümü kabullenemiyor, beni hâlâ Türkiye’ye ilk geldiğim zamanki Günel olarak görüyor ve yargılıyorlar... Lütfen estetik operasyonlarımı değil sesimi konuşun.’’


 
Çıktığı sahnede ‘Adı Yok’ şarkısı ile başlayan Azeri şarkıcı, ‘’13 yaşında Türkiye’ye geldiğimde elimden tutan İbrahim Abi’ye bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedikten sonra İbrahim Tatlıses’in ‘Haydi Söyle’ parçasını söyledi.

 

 Azeri Günel (Günel Zeynalov) Kimdir?

Nereli: Azerbaycan

Yaşı: 37

Burcu: Akrep

Boyu: 1.67

 

25 Ekim 1985 tarihinde Azerbaycan’ın Karabağ bölgesindeki Ağdam kentinden dünyaya geldi.

Eğitim hayatını Bakü’de tamamladı. Müzisyen bir ailede yetişen Günel Zeynalova, çocukluğundan beri müzikle iç içe oldu. Babası klarnet, annesi piyona çalan Azeri kızı Günel, küçük yaşlarda çeşitli enstrümanlar öğrendi.


1998 yılında İbrahim Tatlıses, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de verdiği konserde Günel Zeynalova ile tanıştı. Sahneye fırlayan ve Sibel Can’dan Padişah şarkısını söyleyerek İbrahim Tatlıses’i kendisine hayran bırakan Günel Zeynalova, daha sonra İstanbul’a yerleşti.
 

Didem şarkısı ile ünlendi: 1999 yılında ‘Ne olur Allah'ım’ albümü ile ‘Azeri Kızı Günel’ olarak sevenleri karşısına çıktı. Bu albümdeki ‘Didem Didem’ şarkısı dillere pelesenk oldu.


Reza Zarrab ile sevgili olan Günel, aldatma ile biten ilişkinin ardından  Cem Ozan Torunlar ile nişanlandı.




Günel Zeynalova Albümleri

1998 - Ne Olur Allahım

2003 - Azeri Kızı Günel

2008 - Adı Yok


Günel Zeynalova Single Şarkıları

Sevgi İstəyirəm (Sevgi İstiyorum)

2010 - Yeni səhifə (Yeni Sayfa)

2004 - Senden İnsaf Diler Yarin

2014 - Herşeye Değer

2016 - Yandım Evladım

2016 - Gel Çağıramam

2017 - Azılı Bela

2018 - Kırık Vazo

21-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar