Kenan Işık’ın Durumu Nasıl? En Yakın Arkadaşı Açıkladı

Kenan Işık’ın Durumu Nasıl? En Yakın Arkadaşı Açıkladı
2014 yılında düşerek kafasını yere çarpan ve beyin kanaması geçiren Kenan Işık 8 yıldır komada bulunuyor. Ünlü ismin son durumunu arkadaşı paylaştı.

Ünlü ve usta tiyatrocu ve dizi ve filmlerin başarılı oyuncusu ve sunucu Kenan Işık hakkında bugün magazin basını ve internet haber sitelerinde haberler yer aldı. Bundan 8 sene önce, 2014 yılında beyin kanaması geçiren ve o tarihten itibaren komada bulunan ünlü ismin durumunu hakkında bugün bir açıklama yapıldı. Zaman zaman kendine geldiği, ya da hayatını kaybettiği şeklinde haberler yayınlanan ve sosyal medyada buna ilişkin paylaşımlar yapılan Kenan Işık’ın son durumunu yakın arkadaşı açıkladı. Ozan Zeybek yaptığı açıklamayla ünlü ismin durumunun aynı olduğunu, bir değişiklik bulunmadığını ancak bakımının çok iyi yapıldığını belirtti. Ozan Zeybek açıklamasında Kenan Işık’ın komaya girdiği 8 Nisan’ın yaklaştığını da sözlerine ekledi.

Durumu İyi

Bundan tam 8 yıl önce beyin kanaması sonucu komaya giren ve o tarihten bugüne kadar komada bulunan ünlü oyuncu Kenan Işık’la ilgili bugün magazin basını ve sosyal medyada haberler yer aldı. Ünlü ismin yakın arkadaşlarından olan Ozan Zeybek tarafından yapılan açıklamayla ünlü isim bir kez daha gündeme geldi. Zaman zaman yalan haberlerle gündeme gelen Kenan Işık’ın son durumunu arkadaşı Ozan Zeybek açıkladı. Ozan Zeybek yaptığı açıklamada “Nisanda 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor” ifadelerini kullandı.

Kenan Işık’ın Hastalığı Ne?

2014 yılında spor sonrası saunaya giren ünlü oyuncu Kenan Işık sauna sonrası fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarpmıştı. Kafasını yere vurması sonucu beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu hemen ameliyata alınmış ve 4 saat süren ameliyat sonrası tehlikeyi atlatarak normal odaya alınmıştı. Ancak daha sonra komadan uyanamayan ve yaklaşık 8 yıldır komada bulunan ünlü ismin tedavisi ve bakımı evinde ailesi tarafından yapılıyor. Ne zaman uyanacağı konusunda bir bilgi bulunmayan ve zaman zaman hakkında haberler çıkan Kenan Işık’ın sevenleri ise mutlu bir haber alabilmek için sabırla bekliyor. Oyuncunun eşi Beril Işık zaman zaman yapılan haberler sonrasında en son yaptığı açıklamada “Kenan’ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı” ifadelerini kullanmıştı.

20-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar