Aziz 11. Bölüm İzle

Aziz 11. Bölüm İzle
Aziz 11. Bölüm İzle; 28 Ocak Cuma akşamı 11. Bölümüyle ekrana gelen Aziz’in yayınlanan 11. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aziz 11. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ve Meral Çetinkaya’nın rol aldığı Aziz bu akşam saat 20.00’da 11. Yeni bölümüyle Show Tv’de ekrana geliyor. Bu sezon başlayan ve seyircinin büyük beğenisini kazanan ve yayınlandığı Cuma akşamlarına damgasını vuran Aziz aşk ve dram tadında hikayesiyle seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Dizi 03 Medya tarafından hazırlanırken 1939’lu yılların Antakya’sında geçiyor. Antakya’nın zengin ailelerinden birine mensup olan Aziz’in yaşadığı hikayenin anlatıldığı dizide her an olaylar gelişiyor. Fransız kontrolündeki Antakya’da cereyan edem milliyetçi akımlar, çıkar çatışmaları ve yaşanan aşklar dizinin temelini oluşturuyor. Her Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Aziz’in bu akşam ekrana gelecek 11. Bölümü saat 20.00’da Show Tv’de olacak.

Aziz Son Bölümde Neler Yaşandı?

O3 Medya tarafından hazırlanan ve bu sezonun başarılı yapımlarından olan Aziz yayınlanan son bölümünde yine seyirciyi ekrana bağlamayı başardı. Günün en çok seyredilen yapımı olan dizinin yayınlanan son bölümünde Aziz babasından kalanları almak için elinden geleni yaparken karşısına türlü türlü engeller çıkmaktadır. Öbür taraftan Efnan ile Aziz arasındaki aşk her an daha da gelişmekte ve ikili bunun heyecanını yaşamaktadır. Ancak olaylar ikilinin istediği gibi gitmeyecektir.

Aziz 11. Bölümde Neler Yaşanacak?

Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarının başında gelen ve bu sezonun iyi reyting alan yapımlarından olan Aziz Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanacak 11 bölümünde Aziz ve Galip’in karşı karşıya gelmelerinin yarattığı kaos tüm ilişkilerin yeniden çıkmaza girmesine sebep olur. Dilruba’ya güvenmek isteyen Adem tekrar hayal kırıklığına uğrarken Efnan ise nişan gecesinde terk edilmenin hezeyanı içerisindedir. Babasının şüpheli ölümünün peşinde olan Aziz bu arayışta hiç ummadığı birisini karşısında bulur. Bundan sonra gelişmeler bambaşka bir yol izlerken ve karanlık sırlar bir bir açığa çıkarken Efnan ile aziz ilişkisinde ise yepyeni gelişmeler yaşanmaktadır. Show Tv ekranlarının bu sezon başlayan ve Cuma akşamlarına damgasını vuran Aziz bu akşam saat 20.00’da 11. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. 

28-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar