Aziz 12. Bölüm İzle

Aziz 12. Bölüm İzle
Aziz 12. Bölüm İzle; 4 şubat Cuma akşamı 12. Yeni bölümüyle ekrana gelen Aziz’in yayınlanan 12. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aziz 12. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış ve Güven Murat Akpınar’ın rol aldığı Aziz bu akşam saat 20.00’da 12. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan diziler arasında en iyi reytingi alan yapımlardan biri olan Aziz dönem dizisi olarak ekrana geliyor. Dram ve aşk türünde ele alınan konusuyla seyircinin beğenisini kazanan Aziz Antakya’da 1939’lu yıllarda yaşanmış bir hikayeyi konu alıyor. Antakya’nın en zengin ailelerinden birinin çocuğu olan Aziz istemeden işlediği bir cinayetin ardından değişen hayatını yeniden yoluna koyabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Bu sırada ise ne yazık ki her şey değişmiştir ve işler Aziz’in sandığı kadar kolay olmayacaktır. Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Aziz’in bu akşam ekrana gelecek 12. Bölümü saat 20.00’da başlıyor.

Aziz Son Bölümde Neler Yaşandı?

03 Medya tarafından hazırlanan ve bu sezonun başarılı dizilerinden olan dönem dizisi Aziz Cuma akşamlarının çok seyredilen yapımlarından biri olmayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde babasının gizemli ölümünün sır perdesini aralamak isteyen Aziz’in karşısına çıkan gizemli biri her şeyi değiştirecektir. Aziz ile Efnan arasındaki ilişkide ise yep yeni bir kapı aralanır ve ikili bambaşka bir yola girer. Bu arada Dilruba’ya yeniden güvenmek isteyen Adem ne yazık ki bir kez daha hayal kırıklığına uğramıştır.

Aziz 12. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarının bu sezon başlayan ve 03 Medya tarafından hazırlanan dönem dizisi Aziz bu akşam 12. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Aziz babasının gizemli ölümündeki sır perdesini aralamayı başarmıştır. Aziz bunun üzerine yeni bir hamle yapmak için harekete geçer. Aziz babasının intikamını almak ve Fransızların Antakya Halkı üzerindeki zulmünü ve baskısını ortadan kaldırmak için tehlikeli bir yola girer. Fransızlar şehirde baskıyı artırmış ve Türklere karşı ambargo başlatmışlardır. Aziz bu mücadelenin içinde büyük riskler alırken Efnan’la ilgili öğrendiği bir gerçek Aziz için büyük hayal kırıklığı olacaktır. Aziz bu büyük mücadeleye çıkarken arkasında Efnan gözü yaşlı bir şekilde kalmıştır. Tüm bu süreçte Efnan’ın yardımcısı ise en büyük ve amansız rakibi Dilruba olacaktır. Aziz bu akşam ekrana gelecek 12. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

04-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar