Aziz 2. Bölüm İzle

Aziz 2. Bölüm İzle
Aziz 2. Bölüm İzle; 12 Kasım Cuma akşamı 2. Yeni bölümüyle ekrana gelen Aziz Dizisinin yayınlanan 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aziz 2. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Eren Hacısalihoğlu ve Füsun Demirel’in yer aldığı Aziz bu akşam saat 20.00’da 2. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen hafta başlayan ve seyircinin uzun haftalardır heyecanla beklediği dönem dizisi Aziz kanalın da iddialı yapımları arasında bulunuyor. Cuma akşamları yayınlanan dizler arasında bütün dengeleri değiştiren ve henüz ilk bölümünde liderlik koltuğuna oturan dizi 1939’lu yıllarda Hatay’da geçiyor. İstemeden bir Fransız askerini öldüren ve ardından kaçmak zorunda kalan Aziz’in geri dönüşüyle bütün hayatlar istemeden de ola değişmek zorunda kalacaktır. Herkesin hayatıyla birlikte Aziz’de geri döndüğünde hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamamıştır. Show Tv ekranlarının iddialı ve yeni dizisi Aziz bu akşam 2. Yeni bölümüyle saat 20.00’da ekranlara geliyor.

AZİZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in başrollerinde yer aldığı dönem dizisi Aziz geçen hafta ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Uzun bir hazırlık döneminden sonra çekimlere başlayan dizinin yayınlanan fragmanları da oldukça heyecan yaratmıştı. İlk bölümde liderlik koltuğuna oturan dizinin ilk bölümünde Aziz’in geri dönmesi bütün planları alt üst etmiştir. Her şeyi değişmiş bulan Aziz ise her şeye yeniden başlayacaktır ancak kendisi yokken yapılanları ve ihanetleri unutmayacaktır.

Aziz 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Cuma akşamlarına yeni bir heyecan getiren ve daha ilk bölümden seyirciyi ekranlara kilitleyen Show Tv’nin yeni dizisi Aziz bu akşam 2. Bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 2. bölümünde Aziz’in bir türlü arkasını dönüp gidemediği Efnan’ı eve getirmesini kimse beklememektedir ve bu durum evde tansiyonun yükselmesine sebep olur. Kınalı Kaya’da Adem’le karşı karşıya gelen Dilruba ise beklenmedik bir hamle yapar. Bu hareket karşısında dengeler değişirken Aziz’in şehre geri dönmesi de dengeleri bozmuş ve bir kısım insanları mutlu ederken bir kısım insanlar ise bu durumdan hiç hoşlanmamıştır. Aziz’in gelmesinden hoşlanmayanlar ona Antakya’yı dar etmek için planlara başlarken onu umutla bekleyenler ise mutludur. Bütün bunlar yaşanırken ve herkes Aziz’in kararını bekler. Aziz ise ne yapacağını bilemez haldedir. Ya kalıp bütün dengeleri bir kez daha bozacak ya da gidecek ve yeni bir hayata başlayacaktır. Aziz bu akşam saat 20.00’da 2. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

12-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar