Aziz 4. Bölüm İzle

Aziz 4. Bölüm İzle
Aziz 4. Bölüm İzle; 26 Kasım Cuma akşamı 4. bölümüyle ekrana gelen Aziz’in yayınlanan 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aziz 4. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ve Eren Hacısalihoğlu’nun rol aldığı Aziz bu akşam saat 20.00’da 4. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezonun en iddialı dizilerinden olan ve henüz yayına yeni başlayan Aziz bir dönem dizisi olarak seyirci karşısına çıkıyor. 1939’lu yıllarda Hatay’da yaşanan bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan dizi uzun süren hazırlık sürecinden sonra ekrana gelmeye başladı ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarının arasına girmeyi başardı. Dizi aynı zamanda kanalın da en gözde ve en iddialı yapımları arasında bulunuyor. Bir gencin bir Fransız Askerini öldürmesiyle evinden uzaklaşmasını ve geri döndüğünde hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamamasını ve hayata yeniden başlamasını anlatan Aziz her bölüm artan reytingiyle dikkatleri çekiyor.

AZİZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında henüz yeni başlayan dizilerden biri olan Aziz Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarının başında gelmeye devam ediyor. Bir dönem dizisi olan ve intikam, aşk ve macera üçgeninde ele alınan hikayesiyle seyirciyi etkileyen Aziz son yayınlanan bölümde yine heyecanlı anlara sahne oldu. Atölye açmak için elindeki tek parayı yardıma ihtiyacı olan birine veren Aziz yeniden para bulmak ve atölyeyi açmak için çalışmaktadır. Sıtkı tarafından kaçırılan Efnan’ı kurtarmak için harekete geçen Aziz’i bu sefer daha büyük bir bedel beklemektedir.

Aziz 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv’nin yeni başlayan iddialı dizisi Aziz Cuma akşamlarının en iddialı yapımlarından biri olarak seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 4. Yeni bölümünde seyirci hem aşk hem de mücadeleyi seyredecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Nigar Hala ve Maksude yeni gelin adaylarını tanımak için çiftliğe gidecektir. Öbür taraftan atölyesini açmak için mücadele veren Aziz’i ise zorlu bir yolculuk beklemektedir. Aziz atölyeyi açabilecek midir yoksa bunu başaramayacak ve kendisine güvenenleri hayal kırıklığına mı uğratacaktır? Üstelik Aziz’e yardım ettikleri için başları dertte olan bir çok insanın da tek umudu Azizdir. Bu sırada Adem babasının sakladığı sırrı öğrenmiştir. Bu sırrı kullanarak Dilruba ile evlenmek ya da Dilruba’yı Aziz’e bırakmak arasında kalmıştır. Öbür taraftan Aziz ile Efnan’ın evleneceğinin duyulması herkesi derin bir şoka sokar ve taşlar bir kez daha yerinden oynar. Aziz bu akşam ekrana gelecek 4. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

26-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar