Aziz 7. Bölüm İzle

Aziz 7. Bölüm İzle
Aziz 7. Bölüm İzle; 17 Aralık Cuma akşamı 7. bölümüyle ekrana gelen Aziz'in yayınlanan 7. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aziz 7. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ve Eren Hacısalihoğlu’nun rol aldığı Aziz bu akşam 7. Bölümüyle Show Tv ekranlarında saat 20.00’da izleyici ile buluşuyor. Sezonun öne çıkan yapımlarından olan ve bir dönem hikayesiyle seyirci karşısına çıkan Azizi 1939’lu yıllarda Antakya’da yaşanan bir olaydan yola çıkılarak hazırlanmış. Aziz adlı bir gencin yanlışlıkla işlediği bir cinayet sonrası uzun süre Antakya’dan uzak kalması ve geri döndüğünde bıraktıklarını eskisi gibi bulamadığının hikayesini, yapılan haksızlıkları, Aziz’in aşkını ve bu aşkı için verdiği mücadeleyi anlatan dizi özellikle oyuncuların performansıyla adından söz ettiriyor. Kanalın Cuma akşamlarının iyi reyting alan yapımlarından olan Aziz bu akşam saat 20.00’da 7. Bölümüyle ekranlara geliyor.

Aziz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarının yeni başlayan ve seyircinin ilgiyle takip ettiği ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Aziz’in son yayınlanan 6. Bölümünde seyirci heyecanla diziyi takip etti. Aziz’in tek bir hamlesiyle Dilruba ve Adem’in evliliğinde her şeyin değiştiği ve tüm dengelerin bir anda yerle bir olduğu yeni kartların dağıtıldığı bölümde Efnan ise Aziz’e olan aşkı sebebiyle bir karar almak zorunda kalır.

Aziz 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ekranların yeni başlayan ve ilgi çeken yapımlarından olan Aziz Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Cuma akşamlarının sevilen yapımı Aziz’in bu akşam yayınlanacak bölümünde son bölümde şehirden ayrılmak isteyen Efnan’ı kötü bir son beklemektedir. Efnan şehirden ayrılırken uğradığı bir saldırı sonucu kendisini Pierre’nin evinde bulur. Bu sırada Pierre’nin önemli bir konuğu vardır. Mısır prensesi Fevziye. Prensesin şehre gelişi her yanda etkisini göstermektedir. Bu sırada da Efnan ile Aziz’in hikayesinde de etkileri olur. Öbür taraftan Adem, Dilruba’nın aşkını sınamak için Aziz’le ilgili bir sır verir. Dilruba bu sırla nasıl baş edeceğini düşünürken Maksude’nin eline geçen bir mektup Aziz’i sırlarla dolu bir geçmişin peşine düşürür. Aziz bu akşam ekrana gelecek 7. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

17-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar