Aziz 9. Bölüm İzle

Aziz 9. Bölüm İzle
Aziz 9. Bölüm İzle; Show Tv ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 9. Bölümüyle ekrana gelen Aziz Dizisinin yayınlanan 9. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aziz 9. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat tanış, Güven Murat Akpınar ve Eren Hacısalihoğlu’nun rol aldığı Aziz bu akşam saat 20.000’da 9. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve Show Tv’nin başarılı yapımlarından olan Aziz bir dönem dizisi olarak ekranlara geliyor. 1939’lu yıllarda Antakya’da yaşanan bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan dizi Antakya’nın zengin ailelerinden birinin oğlu olan Aziz’in yaşadıklarını anlatıyor. Aziz istemeden bir cinayete karışmış ve ardından uzun bir süre evinden uzak kalmıştır. Geri döndüğünde ise her şeyi değişmiş bulacaktır. Aziz bu noktadan sonra hayatını yeniden yoluna koyabilmek için çalışmaya başlarken yanında ve karşısında olanlarla bir mücadeleye girişecektir. Aziz Cuma akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden biri olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Show Tv’de.

Aziz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv’nin bu sezon başlayan ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği yeni dizisi Aziz ara verdiği yılbaşı arasından sonra bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Efnan’ı alıp götürmek isteyen Aziz, Pierre’nin kapısına dayanmıştır. Aziz’in bu hamlesi Pierrre ile aralarındaki gerilimi amansız bir çıkmaza sokmuştur. Dilruba öğrendiği sırrın ağırlığını taşımakta zorlanırken Adem, vicdanı ve aşkı arasında kalır. Yaşananlar ne yazık ki tarafları etkilerken Aziz ile Adem arasındaki kardeşlik bağını da sınayacaktır.

Aziz 9. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen yeni başlayan dizilerden Aziz yılbaşı sebebiyle verdiği aradan sonra bu akşam 9. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin Aziz, Efnan arasındaki aşk ilişkisi seyirciyi etkilerken bu akşam bu aşta yeni gelişmeler yaşanacak.  Aziz babasının ve tüm emekçilerin hakkını savunmak adına karşısındaki amcası dahi olsa savaşa hazırdır. Aziz’in önderliğinde birleşen Türkler değerlerini muhafaza etmek adına sokağa çıkıp haklarını savunmaya başlarlar. Tüm Antakyalılar her sokağa Atatürk resimleri asarken bu güç karşısında Fransızların karşı hamlesi ne olacaktır? Öbür taraftan Aziz ve Efnan arasında da yeni gelişmeler yaşanmaya başlayacaktır. İkili yeni hikayeler yazmaya başlarken Aziz babasından kalanları geri almak için büyük bir mücadeleye girişecektir. Aziz bu akşam saat 20.00’da 9. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında.

14-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar