Aziz Dizisi İçin Beklenen Gün Geldi

Aziz Dizisi İçin Beklenen Gün Geldi
Show TV ekranlarında kısa bir süre sonra izleyicisi ile buluşacak olan ve başrolde Murat Yıldırım'ın olduğu Aziz dizisi beklenen haberi duyurdu.

Show TV ekranlarında yeni sezonun en farklı ve dikkat çeken yapımlarından birisinin Aziz dizisi olması bekleniyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizi bir dönem yapımı olarak ekranlarda öne çıkıyor.

Show TV de izleyici karşısına çıkacak olan Aziz dizisinde heyecanla beklenen büyük gün de geldi… 6 Eylül pazartesi gününden itibaren Aziz dizisinin ekibi Antakya’da toplanacak ve çekimler başlayacak. Aziz Dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte izleyiciler ilk fragmanın da yakın zaman içinde yayınlanmasını bekleyecek.

Show TV nin dönem yapımı olan Aziz dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Eren Hacısalihoğlu ve Güven Murat Akpınar gibi çok tecrübeli ve başarılı oyuncu kadrosunda önemli  isimler de yan karakterlere hayat verecek. Aziz Dizisinin ekibine Aşk-ı Memnu’da Beşir karakterine hayat vererek  öne çıkan Baran Akbulut’un ekibe katılması da dikkatlerden kaçmadı. Televizyon ekranlarında yeni dönemin en iddialı yapımlarından olan Aziz dizisi, hem aşk hem de aksiyonun iç içe olduğu bir hikâye ile ekranlarda yer alacak.

Show TV de ekranlarda yerini alacak olan Aziz Dizisinin hikâyesi 1930’lu yıllarda geçecek. Dizide Aziz bir Fransız askerinin ölümüne neden olacak. Bu olaydan sonra da Antakya’yı terk edecek olan Aziz, büyük aşkı olan Dilruba’yı bırakmak zorunda kalacak. Aziz, bu olayın unutulması sonrasında döneceği Antakya’da bambaşka bir hayatın kapılarını açacak. Ancak bu hayat büyük sınavları beraberinde getirecek. Çünkü hiçbir şey artık Aziz’in bıraktığı gibi olmayacak.

Heyecanla beklenen Aziz dizisi 6 Eylül'de çekimlerine başlayacak. Kısa süre sonra ekranlarda yerini alacak olan Aziz dizisi hikâyesi ile izleyicilerini etkilemesi bekleniyor. Yan rolde boy gösterecek olan Nuri Fırat Tanış 1975 doğumlu Türk oyuncu ve müzisyendir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan sanatçı, bir süre Şehir Tiyatrosu'nda görev yaptı. Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde Adem sezgin karakteri ile harika oyunculuk performansı göstermişti.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, proje tasarımını Zeynep Günay Tan’ın, yönetmenliğini Recai Karagöz’ün, senaristliğini ise Eda Tezcan’ın üstlendiği; Son olarak Ramo dizisinde ekranlarda boy gösteren Murat Yıldırım’ın başrolünü oynayacağı Aziz dizisi yakında Show TV ekranlarında..

05-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar