Gönül Dağı Dizisinde Ayrılık Kararı Üzüntüsü

Gönül Dağı Dizisinde Ayrılık Kararı Üzüntüsü
Birinci sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan Gönül Dağı dizisi ikinci sezona ekipten ayrılan oyuncu nedeni ile buruk başlıyor.

TRT1 ekranlarında izleyicisi tarafından Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunu merakla bekleyen milyonlarca dizi hayranı var. Gönül Dağı Dizisinin 31. bölümü ile birlikte izleyicilerle buluşması için tam 7 gün kaldı… İzleyiciler tarafından  gönül Dağı için geri sayım başladı… İstanbul’da Dilek karakteri için yapılan kısa çekimlerin ardından Gönül Dağı ekibi Eskişehir’de çalışmalarına devam ediyor…

TRT 1'in gözde yapımlarından Gönül Dağı dizisi yeni sezonda yine çok etkileyici bölümlerle ekranlarda hayranları için yerini alacak. Gönül Dağı ekibine yeni bir yüz daha katılıyor. Diziye Serkan Kuru yeni bir karakter ile katılıyor ve hikâyede önemli bir yeri olacak. Yeni yüzler ekibe katılırken ekipten ayrılanlarda oluyor.  Gönül Dağı dizisinde önemli bir ayrılık kararı var ki, bu durum gönüllerde bir yara olarak kaldı…

Gönül Dağı dizisinin ilk sezonunda Serdar karakterine hayat vererek ekranda izlediğimiz Utku Ateş, çok başarılı bir iş çıkardı. Dilek’in nişanlısı olarak hikâyeye katılan Utku Ateş, sezon boyunca öyle yollardan geçti ki, hayranları onun performansına hayran kaldı.

Gönül dağının Oyuncu Utku ateş  çok uzun süreler alamasa da Serdar karakterinin aşkından vazgeçip, Ciritçi Abdullah’ın öğütleri ile kendisine yeni bir kimlik yaratması dizide çok etkileyici bir hikâye oldu. Ayrıca dizinin sıkı takipçileri Serdar ile Elif yakınlaşmasına da çok destek verdi.

Gönül Dağı Dizisinin başarıya imza atan bir diğer oyuncusu ise  Elif karakteri ile Zümre Meğreli çok başarılı bir çıkış yaptı. Oyuncu ilk dizisinde milyonlarca izleyicinin karşısına çıkarak kariyerinde önemli bir sıçrama da yaşadı. Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş ise zaten ekranın bilinen isimlerinden idi ve sezon sonu itibariyle Show TV’nin Cam Tavanlar dizisine katıldı. Daha fazla süre almak, daha ön planda olmak adına arayış içinde olan Utku Ateş’in yeni dizisi sadece 8 bölüm sürdü.

Gönül Dağı hayranları Serdar ve Elif'in ayrılığını içlerine sindiremedi. Serdar ile Elif karakterleri hikâyede de birbirlerinden uzaklaştı. Serdar, uzaklara gitti ve geri dönüp dönmeyeceğini kimse bilmiyor. Ancak TRT1’den gelen  açıklama ise dizi hayranlarını dâhil herkesi üzdü. Gönül Dağı dizisinin ikinci sezon kadrosunda artık Utku Ateş yok… Zümre Meğreli Elif karakteri ile yoluna devam ediyor ama serdar karakterine hayat veren Utku Ateş ne yazık ki ekip ile birlikte olamayacak.

İlerleyen dönemde yeniden Serdar karakteri ekrana dönebilir. Ancak şu anda planlarda böyle bir şey olmadığını görebiliyoruz. Dizinin hayranları ise bu ayrılık kararına alışamadı ve içlerine hiç sindiremedi.

05-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar