Gazetecilerin istifası sonrası Ece Üner'den ilk açıklama!

Gazetecilerin istifası sonrası Ece Üner'den ilk açıklama!
RTÜK tarafından uyarılan, sunduğu "Susma' programıyla yoğun tepki çeken Ece Üner ekrana getirdiği absürt konu v e konuklar nedeniyle kendi ekibi tarafından terk edilmişti.

Tartışmaların kadını Ece Üner bir kez daha gündem olmayı başardı. Gündüz kuşağında hazırladığı Susma programıyla tepkileri üzerine çeken Ece Üner'in ekibi toplu halde istifa etti. Gazetecilerin istifası sonrası ünlü sunucudan ilk açıklama geldi. Daha tanıtımıyla krize sebep olan Ece Üner, ekrana getirdiği tartışmalaı konu ve konuklarıyla da tepki çekiyor. Şimdi detaylar

Gazetecilerin istifası sonrası Ece üner'den ilk açıklama!

İlk önce RTÜK tarafından uyarılan Ece Üner, gündüz kuşağında sunduğu "Susma' programıyla yoğun tepki çekiyor. İlk önce tanıtımda verdiği çığlıkla tepki çeken, ardından ekrana getirdiği absürt konu ve konuklarla dikkat çekmeye çalışan Ece Üner, son darbeyi de kendi ekibinden almıştı. Ekibinde yer alan 7 gazetecinin toplu şekilde istifa etmiş ve bir daha Ece Üner ile çalışmayacaklarını deklara etmişlerdi. İstifaların ortaya çıkmasıyla birlikte yorumu merak edilen Ece Üner sessiz kalmış ve topu yapım şirketine atmıştı. Gözlerin çevrildiği yapım şirketi Bloom Medya bir açıklama yapmış ancak merak edilen istifa konusuna hiç değinmeemişti. Ünlü sunucu Ece Üner'den nihayet 7 gazetecinin istifasıyla ilgili bir açıklama geldi.

Tam kadro yola devam!

'Ece Üner ile Susma' programı baladı ancak her programıyla youğn tepki çekmeye başladı. Daha tanıtımınd ayer verdiği çığlık nedeniyle 7'den 77'ye herkesin eleştirisine maruz kalan Ece Üner, programına getirdiği absürt konu ve konuklarıyla tepki çekti. Çok geçmeden ekipte yer alan 7 gazetecinin toşluca istifa ettiği bilgisi sosyal medyaya bomba gibi düştü. Paylaşım yapan 7 gazeteci, istifa nedeni olarak; olayların manipüle edilmesi ve reyting uğruna çarpıtılmasını gösterdi. 

İddialara cevap vermiyor

Ece Üner önce istifa iddialarına gerek Susma programında gerekse sosyal medya hesabında bir cevap vermedi. Yapım şirketinden de konu ile ilgili doyurucu bir çaıklama gelmedi. Olayın züerinden neredeyse bir hafta geçmişti ki bugün Ece Üner konu ile alakalı sosyal medya hesabından bir göndermede bulundu. Üner, ekibi ile fotoğrafını paylaşıp, “Tam kadro yola devam” diye yazdı ve bu notu kalp emojisiyle paylaştı. Ancak bazı dikkatli izleyiciler, Üner'in paylaştığı fotoğrafta istifa eden 7 gazetecinin yer almadığını hemen fark etti. Bazı takipçiler de Ece Üner'in istifa edenlerin yerine başka gazetecilerle yola devam edeceğini ancak onlarında uzun soluklu görev yapamayacaklarını belirti. Programın yapımcılığını üstlenen Bloom Medya ise yaptığı açıklamada istifalara değinmeden şu ifadeleri kullandı: " Bloom Medya olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile susma Programı hakkında bazı haber mecralarında yayınlanan asılsız iddialardan büyük hoşnutsuzluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Programda yer alan konular, içeriğimiz gereği katılan kişilerin kendi iddialarını ve yaşadıklarını yansıtmaktadır. programımızda hiç bir şekilde manipülasyona yer verilmemektedir. Bu durum zaten gerçek kişi ve olayların yer aldığı programımızın içeriğine ters düşmektedir. Yapılan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını önemle belirtmek isteriz."

05-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar