Kadir Ezildi'nin sunumuyla 'En Hamarat Benim' ne zaman başlıyor?

Kadir Ezildi'nin sunumuyla 'En Hamarat Benim' ne zaman başlıyor?
Yeni program 'En Hamarat Benim' Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekrana gelecek. Merakla beklenen program 'En Hamarat Benim''in yayın tarihi belli oldu.

Televizyon ekranları yeni projelerle şenleniyor. Bir yandan yeni diziler yayına hazırlanırken diğer yandan birçok yeni program başlayacak. Ünlü sunucu Kadir Ezildi ise yepyeni bir programla ekranda olacak. Fox Tv'de yayınlanacak 'En Hamarat Benim' yarışma programı Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekrana geliyor. Kadir Ezildi hayranlarının merakla beklediği 'En Hamarat Benim' programının yayın tarihi de belli oldu. Fox Tv 'En Hamarat Benim' pprogramının tanıtım videolarını yayınladı. Medyatava'nın haberine göre 'En Hamarat Benim' 16 Ağustos Pazartesi günü ekranda olacak.

Kadir Ezildi'den yeni program

Fox Tv yeni yayın dönemine yeni programlarla başlıyor. 'En Hamarat Benim' programı da kanalın en yeni projelerinden. Sevilen isim Kadir Ezildi'nin sunacağı 'En Hamarat Benim' programı hafta içi her gün saat 16.00'da ekrana gelmeye başlayacak. Temizlik tüyoları ve kendine has uslubuyla dikkat çeken Kadir Ezildi özellikle gündüz kuşağında çok seyredilen ekran yüzlerinden. Yeni sezonda Fox Tv ekranında olacak Kadir Ezildi hem eğlendirecek hem de dişe diş bir yarışmayı yönetecek. Kadir Ezildi'nin gözetiminde yarışmacılar temizlik ve mutfak hünerlerini sergileyecek.

'En Hamarat Benim' nasıl bir yarışma?

Fox Tv'de haftanın 5 günü yayınlanacak yeni program 'En Hamarat Benim' merakla bekleniyor. 'En Hamarat Benim' programında 5 yarışmacı temizlik, yemek ve misafirperverliklerini yarıştıracak. Bir hafta boyunca Kadir Ezildi'nin dikkatli bakışları altında yarışmacılar önce temizlik yapacak. Kendi evlerini temizleyecek yarışmacılar mutfak maharetlerini de gösterecek. Daha sonra evlerinde ağırlayacakları diğer yarışmacılarla misafirperverliklerini gösterecekler. Gündüz kuşağında yayınlanacak 'En Hamarat Benim' programı özellikle ev hanımlarının gözde programlarından biri olacak. Kadir Ezildi yarışmacıları büyük bir titizlikle gözlemlerken hem eğlenecek hem de temizlik ve mutfak tiyoları öğreneceksiniz. Büyük bir rekabetin yaşanacağı 'En Hamarat Benim' programında en yüksek puan alan yarışmacı haftanın birincisi olacak ve büyük ödülü almaya hak kazanacak. Kadir Ezildi'nin sunumuyla 'En Hamarat Benim' 16 Ağustos Pazartesi saat 16.00'da Fox Tv'de.

12-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar