Azize Dizisindeki Değişikliği Kimse Beklemiyordu!

Azize Dizisindeki Değişikliği Kimse Beklemiyordu!
Kanal D'de izleyiciyle buluşan Azize Dizisinde şok bir gelişme yaşandı. Dizinin senaristleriyle yollar ayrıldı. Peki bunun sebebi neydi ve yeni senarist kim oldu? Haberimizde!

Kanal D’nin bu sezonun en iddialı yapımı olarak gösterilen ve kanal ve yapımcısının büyük umutlar beklediği Azize Dizisi yayınlandığı bölümlerde seyirci tarafından sevilerek seyredildi. Her ne kadar dizi şu ana kadar beklentinin altında kalsa da ve reytingleri istenilen seviye de olmasa da yapımcı firma olan Süreç Film projeden oldukça umutlu.

Başrollerinde sevilen oyuncular Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un rol aldığı dizinin bir an önce toparlanması amacıyla hiç kimsenin beklemediği bir değişiklik yaşandı. Dizi piyasasında çalışanlar dahil herkesin şaşkınlıkla karşıladığı değişiklik yapımcı firma Süreç Film tarafından gerçekleştirildi. Dizinin yayınlanan bölümleri ve yayınlanacak 6. Bölümü kaleme alan senaristler Başar Başaran ve Emre Özdur’la yollar ayrıldı. İşte haberin detayları!

Azize’de Şok Değişiklik!

Başrollerinde dizideki karakter adını olan Melek’i, Azize olarak değiştiren Hande Erçel ve dizideki Alphanlar ailesinin en masumu olan Kartal karakterini canlandıran Buğra Gülsoy’un yer aldığı Azize dizisinin kadrosunda büyük ve şok edici bir değişiklik yaşandı.

Kendini intikama adayan ve ailesine olanlardan sorumlu olan Alphanlar’ın arasına sızarak onlara olan öfkesini çıkarmaya çalışan Azize’nin (Hande Erçel), mafya bir aile olan Alphanlar’ın en masumu olan Kartal’a engel olamadığı bir şekilde aşık olması ile intikam ve aşkın bir arada yaşandığı Azize Dizisi’ni kaleme alan senaristler Başar Başaran ve Emre Özdur’la yollar ayrıldı. Dizinin iyi gitmeyen reytingleri dolayısıyla yolların ayrıldığı tahmin edilen senaristlerin yerine ise başarılı senarist Erkan Bingören getirildi. Erkan Bingören’in diziyi 7. Bölümden itibaren yazmaya başlayacağı açıklandı.

Azize’de Neler oluyor?

Kanal D’nin iddialı dizi Azize yayınlandığı bölümlerde istenilen reyting seviyesine ulaşamadı. Bu durum dizinin senaristinin değişmesine yol açtı ve senaristler Başar Başaran ve Emre Özdur’la yollar ayrılarak Erkan Bingören’le çalışmaya karar verildi. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün üstlendiği dizi yayınlandığı son bölümde Kartal, şok bir kararla Azize’yi şaşırtan bir gerçekten bahseder. Adının Azize olmadığını ve sakladığı sırları açıklamasını ister.

Balkan ise Azize’nin yüzünden ters düştüğü ve içten içe güç savaşına girdiği Kartal’ı saf dışı edebilmek için harekete geçer. Azize ise kardeşi için Alphanlar’ın evinde kalmaya çalışmaktadır. Dizinin Erkan Bingören tarafından kaleme alınacak 7. Bölümünde neler olacağını ise seyirci merakla beklemeye başladı. Kulislerde bu değişikliğin dizi için son şanslardan biri olduğu dile getiriliyor.

24-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar