Üç Kız Kardeş 31. Bölüm İzle

Üç Kız Kardeş 31. Bölüm İzle
Üç Kız Kardeş 31. Bölüm İzle; Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan başarılı dizi Üç Kız Kardeş bu akşam 31. Yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor.

Üç Kız Kardeş 31. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Berker Güven, Veda Yurtsever ve Melisa Berberoğlu’nun rol aldığı Üç Kız Kardeş Süreç Film tarafından Kanal D için hazırlanıyor. Dizinin ana oyuncularından İclal Aydın’ın aynı adlı kitabından televizyona uyarlanan Üç Kız Kardeş bu sezon ikinci sezonuyla ekrana geliyor. Aldığı reytinglerle kanalının yüzünü güldüren yapım Salı akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında bulunuyor. Bu akşam 31. Yeni bölümüyle ekrana gelen Üç Kız Kardeş’te olaylar yine seyirciyi ekran başına kilitleyecek gibi duruyor. Sevilen dizi Üç kız kardeş 31. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

Üç Kız Kardeş Son Bölümde Neler Yaşandı?

Süreç Film tarafından hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonu olan başarılı ve reytingi bol dizi Üç Kız Kardeş Salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Somer, Mine’nin görüşme talebini Kiraz’ın velayetini tehlikeye atmamak için kabul eder. Mine şikayetin geri çekilmesi karşılığında Somer’e çocuğun velayetini verme sözü verir. Somer ise bu anlaşmayı Türkan’dan gizlemek zorunda kalır. Bu sırada Nesrin ise Dönüş’ü Fatih’ten koruyabilmek için kızlarıyla birlikte İzmir’e gider. Nesrin Sadık’la boşanmaya kararlıdır.

Üç Kız Kardeş 31. Bölümde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan başarılı ve reytingi yüksek dizi Üç Kız Kardeş ekran yolculuğuna devam ediyor. Süreç Film tarafından hazırlanan ve İclal Aydın’ın romanından dizi olarak uyarlanan Üç Kız Kardeş’in bu akşam yayınlanan 31. Bölümünde, Türkan, Kiraz’ı Mine’ye teslim ettiğini Somer’e söylemez. Somer’in kızı adına endişe duyması Türkan’ı büyük bir vicdan azabına sürükler. Nesrin ve Nezahat, Türkan’ı bu durumda yalnız bırakmazlar.  Nesrin bu sırada Türkan’la barışır ve ona destek olur. Rüçhan, Somer ve avukatlar Kiraz’ı Mine’ye polisin teslim etmediğini öğrenirler. Bunu yapanın kim olduğunu öğrenmeye çalışırken Somer, annesinden şüphelenir. Rüçhan da Türkan’a karşı şüphe duymaya başlamıştır. Bu Türkan’la Rüçhan arasında yeni bir gerilime neden olur. Türkan ise Somer’e gerçeği itiraf edeme. Kanal D ekranlarının Süreç Film imzalı reytingi yüksek dizisi Üç Kız Kardeş bu akşam 31. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

19-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar