Baba dizisi (Büşra) Özge Yağız kimdir?

Baba dizisi (Büşra) Özge Yağız kimdir?
Show TV'nin yeni dizilerinde Baba'da rol alacak isimlerden biri de Özge Yağız. Baba dizisi (Büşra) Özge Yağız kimdir? Oyuncu ile ilgili detaylar.

Fragmanıyla dikkatleri çeken Baba dizisi, Ay Yapım'ın yapımcılığında Show TV ekranlarında olacak. Dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Baba dizisinde Rol alacak kişiler arasında Büşra karakteriyle Özge Yağız ismi de bulunuyor. Oyuncu ile ilgili bilgiler dizinin seyircileri tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Baba dizisi (Büşra) Özge Yağız kimdir?

Baba dizisi (Büşra) Özge Yağız kimdir?

20 Eylül 1997 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Özge Yağız, Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunudur. 2016 yılında öğrenciyken TRT 1'den ekrana gelen Adını Sen Koy dizisiyle birlikte oyunculuğa adım attı. 2018 yılına kadar dizide rol aldı. 2019 ve 2020 yıllarında Kanal 7'den ekrana gelen Yemin dizisinde rol aldı. Bu dizilerden sonra daha büyük işlerden teklifler almaya başladı ve Show TV'den ekrana gelen Sol Yanım dizisiyle birlikte ilk kez bir prime time dizisinde yer aldı. Özge Yağız, başrolü olduğu dizide 2020 ve 2021 yıllarında rol aldı. Son olarak 2021 yılında Show TV'nin İçimizden Biri dizisinde rol aldı. Genç oyuncu, daha önce Yemin ve Adını Sen Koy gibi dizilerde birlikte rol aldığı Gökberk Demirci ile nişanlıdır.

Özge Yağız'ın rol aldığı diziler

Baba, (Büşra Saruhanlı) 2022

İçimizden Biri, (Havva Aladağ) 2021

Sol Yanım, (Serra Yıldırım) 2020-2021

Yemin, (Reyhan Tarhun) 2019-2020

Adını Sen Koy, (Zeliha) 2016-2018

Baba dizisi oyuncuları ve konusu

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show TV'de yayınlanacak Baba dizisinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Beril Pozam, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Taner Rumeli, Bihter Dinçel, Deniz Hamzaoğlu, Zeynep Tuğçe Baya, Özge Özacar, Damlasu İkizoğlu, Oktay Çubuk, Begüm Akkaya, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Tolga Sala ve Ahmet Şenkaya gibi isimler yer alıyor. Kerem Çatay'ın yapımcı olarak arkasında olduğu dizinin senaristliklerini Gökhan Horzum ve Ekin Akalay yapacak. Yönetmen koltuğunda oturan isim ise Çağrı Bayrak.

Babam dizisi Anadolu'dan İstanbul'a gelen ancak sonrasında bağları kopan Saruhanlı ailesinin hikayesini konu alıyor. Bir uçak kazasının ardından ailenin yolları yine kesişecektir.

23-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar