Ozan Çolakoğlu’ndan Eşi Gülşen’e Destek

Ozan Çolakoğlu’ndan Eşi Gülşen’e Destek
Son günlerin en çok konuşulan şarkıcılarından Gülşen’in besteci eşi Ozan Çolakoğlu eşinin giydiği sahne kostümleriyle ilgili konuştu.

Son günlerin en revaçta magazin konusu olan sahne kıyafeti konusu gündemden düşmek bilmiyor. İzzet Yıldızhan tarafından başlatılan tartışmayla her gün farklı kişilerin katılımı ve farklı bakış açılarıyla farklı yerlere giden konu artık bir magazin meselesi olmaktan çıkıp herkesin üzerinde konuştuğu bir konu haline geldi. Bu durum karşısında da gündemdeki yerini her an korumaya ve üzerinde tartışılmaya devam ediliyor. Son olarak Gülşen’in adeta bir manifesto niteliğindeki açıklamasıyla iyice zirve yapan sahne kostümüyle ilgili bugünde ünlü şarkıcının besteci eşi Ozan Çolakoğlu düşüncelerini dile getirdi. Ozan Çolakoğlu konuyla ilgili olarak eşi Gülşen’in yanında yer aldığını gösteren açıklamalarda bulundu.

Ne Yapacağını Bilecek Olgunlukta

Ünlü besteci Ozan Çolakoğlu dün Sarıyer’de magazin basını muhabirleri tarafından görüntülendi. Son günlerin en çok konuşulan kişisi olan Gülşen’in eşi olan Ozan Çolakoğlu basın muhabirlerinin gündemle ilgili sorularına cevap verdi. Ozan Çolakoğlu yaptığı açıklamada “ben karışmıyorum onun işidir saygı duyuyorum. Ne yapacağını bilecek olgunlukta. Biz normal işimizi yapıyoruz, ortalık kendi kendine kaynıyor. Gülşen işini yapıyor, insanlar konuşuyor. Huzursuz etmiyor bizi ilgilenmedikçe bir şey etkilemiyor. Ben yapı olarak Gülşen ya da başka insanın yaptığı işi eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Herkes kendi hayatından sorumlu, herkes kendi işine baksın” ifadelerini kullandı.

Rahatsız Olan Gelmez

Ünlü besteci Ozan Çolakoğlu ayak üstü yapılan açıklamada eşinin arkasında dururken sahne kostümlerinden rahatsız olanların mekana gelmemesi gerektiğini vurguladı. Ozan Çolakoğlu sahne de dekoltenin sınırı olmalı mı sorusuna cevap verirken “kime göre kimi baz alacaksın? Biri öyle biri böyle diyor. Burada merci kim? Bana göre merci oraya, o mekana gelen insanlar. Onlar rahatsız olmuyorsa ve memnunsa sıkıntı yoksa başkalarına ne bundan? Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez, yani bitti. O kadar basit. Ben ilgilenmediğim konulara bakmıyorum sosyal medyada” ifadelerini kullandı. Bu açıklamalardan sonra Ozan Çolakoğlu’nun eşi Gülşen’in yanında olduğu haberleri magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Öbür taraftan konunun burada kalmayacağı ve her an büyüyerek süreceği tahmin ediliyor. 

24-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar