Baba dizisi oyuncusu Zeynep Tuğçe Bayat’tan evlilik itirafı!

Baba dizisi oyuncusu Zeynep Tuğçe Bayat’tan evlilik itirafı!
Baba dizisinde hayat verdiği Şahika karakteriyle beğenilen oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, merak edilen o soruya cevap verdi İşte o itiraf!

Show TV'nin yeni dizisi Baba dizisi ilginç hikayesi kadar karakterleriyle de beğeniliyor. Sevilen dizinin başrol oyuncularından biri olan Baba dizisinde Şahika karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan genç oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat'tan evlilik itirafı geldi. Dizi severler merak ediyor, oyuncu Cansel Elçin ile mutlu bir evliliği olan Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Hangi yapımlarda oynadı? Şimdi detaylar

Baba dizisi oyuncusu Zeynep Tuğçe Bayat’tan evlilik itirafı!

Show Tv'nin Bi ANadolu Hikayesi mattosuyla ekrana getirdiği Baba dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, hayat verdiği Şahika karakteriyle dizinin en beğenilen oyuncularından biri olmayı başardı. Kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin ile mutlu bir evliliği olan Bayat, merak edilen o soruya cevap verdi. Eşinden aldığı evlilik teklifi hakkında sessizliğini bozan Zeynep Tuğçe Bayat olayı şu cümlelerle itiraf etti: "Evlenmeden bir sene önce bana evlenme teklif etmiş, ben anlamamışım... Doğum günümde yemeğe gittik. 'Sana bunu aldım' diye bir kutu çıkardı. Açtım, evlilik yüzüğü. 'Benimle evlenir misin?' demedi ama 'Hayatım boyunca yanımda olmanı istiyorum, seni çok seviyorum, sana çok değer veriyorum' gibi sözler söyledi. Öyle olunca ben yüzüğü ne yapacağımı bilemedim. Bir süre taktım, flaşlar patladı, çok utandım. Bir daha takmadım, sonra da unuttuk gitti. Doğum günümde bana hediye edilen değerli bir şey olarak gördüm onu. Sonra 'Dünyayı Kurtaran Kadın'ı çektik ve ondan sonra evlenmeye karar verdik."

Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

1990 Mersin doğumlu genç oyuncu küçük yaşlardan itibaren tiyatro ile ilgilendi. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Bayat, en büyük hayali olan oyunculuk eğitimi için İspanya'ya gitti. Orada konservatuara giren ve profesyonel oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, Turkcell’in reklam yüzü oldu. 2007 yapımı Arka Sıradakiler dizisiyle birlikte oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu Gönülçelen dizisinde hayat verdiği Nevra karakteriyle şöhreti yakaladı.

Rol Aldığı Diziler:

2009- Arka Sıradakiler

2010- 2011 Gönülçelen

2011- Yıldız Masalı

2014- Ah Neriman

2015- Çilek Kokusu

2016- Seviyor Sevmiyor

2019- Afili Aşk

2020- Kuruluş Osman

2021- Baba

Filmleri:

2017- Şansımı Seveyim

2018- Akvaryum

04-04-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar