Baba Dizisi Şahika (Zeynep Tuğçe Bayat) Kimdir?

Baba Dizisi Şahika (Zeynep Tuğçe Bayat) Kimdir?
Show Tv ekranlarında yayınlanan ‘Baba’ dizisinin kadrosunda yer alan Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? merak ediliyor. Oyuncu Baba dizisinde ‘Şahika’ karakterine hayat verecek.

Show Tv ekranlarında 15 Şubat 2022 Salı yayın hayatına başlayan Baba dizisi, Ay yapım imzalı olup Senaristi Gökhan Harzum, Yönetmeni ise Çağan Bayrak’tır. Dizinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli ve Özge Özacar yer alıyor. Dizinin konusu kadar oyuncuları da merak konusu oldu. En çok aranan merak edilen isimlerden biri de Zeynep Tuğçe Bayat oldu. Birbirinden kopan Saruhanlı ailesinin uçak kazası sonrası değişen hayatlarının konu alındığı dizide ‘Şahika’ karakterine hayat verecek olan Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Baba Dizisi Şahika kimdir? İşte merak edilenler….


 

Baba Dizisi ‘Şahika’  Kimdir?

Show Tv ekranlarının büyük ilgi uyandıran  ‘Baba’ dizisi, başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer gibi başarılı oyuncuları bulunduruyor. Şahika karakterine hayat veren güzel oyuncu, Baba dizisinin kadın başrol oyuncusu olarak kadroda yerini alıyor.

 

Şahika, Servet’in ikinci eşi. Giyimiyle, takılarıyla, hali ve tavrıyla feminen bir kadın. Ancak aile içinde bu yanını fazla gösteremez. Çocukluğunda paranın yokluğunu çok hissettiği için maddiyat onun için önemlidir. Nabza göre şerbet vermeyi çok iyi biliyor.

 

Güzel oyuncu en son, Atv ekranlarında yayınlanan ‘Kuruluş Osman’ dizisinde ‘Targun Hatun’ rolüne hayat vermiş, ‘Afilli Aşk’ dizisinde ‘Ceyda’ karakteriyle rol almıştır.


Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

Doğum Yeri: Mersin

Doğum Tarihi: 8 Şubat 1990

Burcu: Kova

Boyu: 1.67 

Kilosu: 55 

 

Zeynep Tuğçe Bayat, 8 Şubat 1990 tarihinde Mersin şehrinde dünyaya gelmiştir. Ailesi organik tarımla uğraşan oyuncunun bir ablası bulunmaktadır. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk konusuna son derece meraklı isimlerden birisi olarak dikkat çeken Bayat, ilköğretim ve ortaöğretim sürecini Mersin’de tamamlamıştır. Lise eğitimi yıllarında okulun tiyatro kollarında aktif bir şekilde yer almaya başlamıştır.


 
Lise yıllarında ilerleyen süreçte yerel bazı projelerde küçük roller almaya başlayarak kendisini bu anlamda çok daha deneyimli hale getiren Bayat, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Ardından oyunculuk hayali ile Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirmiştir. Eğitiminin ardından staj safhasında iken hayali olan oyunculuk için girişimler yapmaya başlamıştır.

 

Staj sürecinin belli bir safhasından sonra oyunculuk eğitimi için İspanya’ya giderek konservatuara girmiş ve burada profesyonel oyunculuk eğitimi almış ve kendisini çok daha ileri seviyeye taşıma şansına sahip olmuştur.

 

Kariyerine, Türkcell reklamlarının önemli bir kısmında yer alarak başlayan oyuncu, zaman içerisinde dizi yapımcıları tarafından da keşfedilmiştir.

2007 yılında başlayan Arka Sıradakiler dizisi ile birlikte ilk profesyonel oyunculuk deneyimine adım atmıştır. 


Zeynep Tuğçe Bayat, yaklaşık 3 yıl beraberlik yaşadığı ünlü oyuncu Cansel Elçin ile 2020 yılında evlenmiştir.

 

 Zeynep Tuğçe Bayat Dizileri ve Filmleri


2009 - Arka Sıradakiler (öğrenci)

2010 - Gönülçelen (Nevra)

2011 - Yıldız Masalı (Pelin)

2014 - Ah Neriman (Yeşim)

2015 - Çilek Kokusu (Gonca)

2017 - Şansımı Seveyim (Yaprak/Sinema)

2016 - Seviyor Sevmiyor (Buket)

2018 - Akvaryum

2019 - Afilli Aşk (Ceyda Aran)

2020 - Kuruluş Osman (Targun Hatun)

2021 - Senkron

2022 - Baba (Şahika)








14-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar