Baba Dizisinde Rol Alan Haluk Bilginer Hukuki Süreç Başlattı

Baba Dizisinde Rol Alan Haluk Bilginer Hukuki Süreç Başlattı
Baba dizisinin çekimleri için sette bulunan ve seyirciyle Show Tv ekranında buluşacak olan Haluk Bilginer kendisininmiş gibi paylaşılan bir metne ve görsele büyük tepki gösterdi.

Bugün son dakikada yaşanan bir olay adeta magazin basını ve sosyal medyaya bomba gibi düştü. Şu sıralar Baba adlı diziyle yeniden ekrana gelmeye hazırlanan ve seyircinin heyecanla beklediği ödüllü ve ünlü oyuncu Haluk Bilginer kendisinin söylemediği halde söylediği iddia edilen bir açıklamadan dolayı adeta ateş püskürdü. Usta oyuncu Haluk Bilginer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kendisine aitmiş gibi paylaşılan sözlerin ve bir resminin yer aldığı görsele büyük tepki gösterdi. Haluk Bilginer yazılanlarla ilgili olarak “tek kelimesi bile bana ait değildir. Hukuksal süreç başlatılmıştır” ifadelerini twitter hesabından paylaştı. Kısa sürede sosyal medyada hızla yayınlan ve gündemin ilk sıralarına yerleşen olaya internet haber siteleri ve sosyal medya kullanıcıları büyük ilgi gösterdi.

Tek Kelimesi Bile Bana Ait Değil

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer bugün kendisine aitmiş gibi gösterilen bir yazıya ve görsele büyük tepki gösterdi. Ünlü oyuncuya atfen yayınlanan bir yazıda “madem sanatçıların her söylemi ifade özgürlüğü olarak savunuluyor o halde beni dinleyin. M. Kemal milli mücadele için toplanan paralarla kendine banka kurduğu için hırsızdır. Şapka kanununa muhalefet edenleri astığı için de katildir. Ödüllü bir sanatçı olarak düşünce hürriyeti kapsamında fikrimi ifade ettim, kızmak yok ama” ifadeleri kullanıldı. Bu paylaşıma büyük tepki gösteren ünlü oyuncu twitter hesabından bir paylaşımda bulundu ve “benim adımı ve fotoğrafımı kullanarak yapılan saçma sapan açıklamanın tek kelimesi bile bana ait değildir. Muhataplarıyla ilgili hukuksal süreç başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi. Bu paylaşım ve haber magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada geniş yer aldı.

Baba Dizisi Yakında

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrollerinde yer alacağı ve Ay yapım tarafından Show Tv için hazırlanan Baba Dizisi’nin yakında ekrana geleceği öğrenildi. Tanıtım fragmanları seyirciden büyük beğeni alan ve heyecanla beklenmeye başlanan dizide usta oyuncu Haluk Bilginer Emin Saruhanlı karakterine hayat verecek. Dizide parçalanmış bir ailenin hikayesi ekrana gelecek. Şu sıralar çekimleri devam eden dizinin ocak ayı sonu ya da şubat ayı başı gibi ekrana gelmesi bekleniyor.

21-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar