Baba Dizisinin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Baba Dizisinin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
Show TV’nin sevilen dizisi ‘Baba’nın 12. Yeni bölüm fragmanı Yayınlandı. Bayram arası veren Baba dizisi 12. Bölümü ile 10 Mayıs Salı günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında

Başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş paylaştığı Ay yapım imzalı Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın 12. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümü 15 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan, yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kaleme aldığı dram ve aile türündeki dizisidir. Dizinin anlatıcılığını Serkan Keskin yaparken, bestelerini ise Güldiyar Tanrıdağlı üstleniyor. Başrollerinde usta isim Haluk Bilginer’in olması sebebiyle bile çok reyting getiren dizinin oyuncu kadrosunda da güçlü isimler yer alıyor. Ayda Aksel, Beril Bozam, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Bihter Dinçel, Taner Rumeli, Deniz Hamzaoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Macit Koper, Sedef Akalın, Cem Uslu, Tolga Sala gibi bir çok önemli ismin yer aldığı Baba dizisinin 12. Yeni bölümü merak ediliyor. Baba yeni bölüm ne zaman? Baba Yeni bölümde neler olacak işte detaylar…

 
Baba Dizisi 12. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Show TV’nin beğenilen ‘Baba’ dizisinin yeni bölümü merak ediliyor. Heyecan dolu son bölümünün ardından yeni bölüm ne zaman çıkacak? Diye merak eden izleyicilere üzülecekleri bir haber verelim. 3 Mayıs Salı akşamı yayınlanması gereken Baba dizisi Ramazan Bayramı sebebi ile yayınlanmayacak.

Baba dizisi 12. Yeni bölümü 10 Mayıs Salı Show TV ekranlarında yayınlanacak. Baba dizisi beklenen 12. Bölüm fragmanı yayınlandı.


Baba Dizisi 12. Bölümde Neler Olacak?

Baba 12. Bölüm fragmanında, karakola düşen Kadir’i babası Emin ziyarete gider, fakat Emin’i karakol memuru görüşmelerinin mümkün olmadığını söyler ve içeriye almaz. Emin’de girebilmek için memura ‘’o zaman hakkını helal et’’ der ve ortalığı dağıtmaya başlar.

Öte yandan Servet tüm ölmüş amcalarından kalan mirası üzerine geçirirken, evdense ailesini kovar. Karakoldan çıkan Kadir, şirketlerindeki asistanından Servet’in  tüm malvarlıklarını üstüne geçirdiğini öğrenir ve deliye döner, köşke giden Kadir, abisi Servet’e bağarır dışarıya çıktığı gibi bir yumrukta Servet’i yere serer ve ona ‘’benim ailemden uzak duracaksın’’ der.

Aynı zamanda Servet, annesinden de hiç beklemediği bir tepki görür. Bakalım ‘Baba’ dizisinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor…


Baba Dizisi Son 11. Bölümde Neler Oldu?

Kadir ailesini korumak için önlemler almaya çalışır, abisi Servet’in misarın peşinde olduğunu anlar tapuları ve hisseleri iş yeri kasasından alır evin kasasına kitler. Fakat bu önlemi Servet’in yapacaklarını önlemeye yetmez.  


Ferit ile hareket etme kararı alan Servet, tüm ailesinin karşısında yer alır ve herkese düşman olmuşçasına herkesten intikam almak ister. Ferit’in avukatlarından birinden öğrenir ki amcasından kalan miras’ın tek varisi kendisi olabilir. Kimsenin bilmediği bir açığın olduğunu anlatan Avukat, Servet’in tüm mirasın tek sahibi olabileceğini söyler ve Servet ailesinin tüm bireylerini etkileyecek o kararı alır.



Tüm mirası üzerine geçiren Servet, önce şirkete gider babasının odasına kurulur, daha sonra şirketteki Kadir’in asistanına bundan sonra benim dediğimi yapacaksın der. Daha sonra babasının bakkal dükkânını satın alır ve babasını dükkândan kovar. Sonra köşke gider ve babasına da dediği gibi ‘’her şeyinizi elinizden alacam ve paranın ne kadar değerli olduğunu size göstericem, tüm aileme de elimi öptürecem’’ sözlerini gerçekleştirmeye koyulur. Köşkten herkesi bavullarıyla kapının önüne koyar, tüm aile bu duruma şaşırırken, servet tüm mal varlığının tek sahibi kendisinin olduğunu söyler ve ailesine bir seçenek sunar. ‘’Ya çeker gidersiniz, ya da elimi öper bu köşkte benimle yaşamaya devam edersiniz’’ der.

İlhan ise, Büşra’yı kazanabilmek için, babası Emin’e yakın olmaya çalışır,  ailesine yakın olmaya çalışan bu hareketleri Büşra’nın çok hoşuna gider ve onun kalbini bir kez daha kazanmasını sağlar. İlhan, Emin’den aldığı öğütlerle babasıyla ilk kez iyi olmayı başarır. Daha sonra Büşra’ya yaptığı evlilik teklifini yineler ve evlenirler. Düğün öncesinde Büşra’nın annesinin de gönlünü almaya giden düğününe davet eden İlhan’ı ağabeyleri ne kadar kızsa da aile güzel karşılar. Gitmeyeceklerini söyleseler de, annesi de yengeleri de gider.


Ferit’in adamları Büşra’nın boşandığı kocasını döverler ve salarlar. Oda Servet’ten yardım beklerken bulamaz. Elif Kadir’e, Büşra ile İlhan’ın düğününü haber verir, bunu duyan Kadir şaşkına uğrasa da Büşra’nın yanında olduğunu göstermek için düğününe gider.


İlhan ile Büşra, dükkanın da uyuyan Emin’i ziyaret eder. Büşra gelinlikleri ile babasının elini öpüp özür dilerken, babası da uyuyormuş gibi yapar. Aslında tüm söylediklerini duymuş ve duygulanmıştır. İlhan ile Büşra evlenip yeni hayatlarına ilk adımlarını atarken, düğün bitiminde havuz başında tekerlekli sandalyesi ile duran Ferit biri tarafından havuza ittirilir. Bunu geçte olsa gören Kadir havuza atlayıp Ferit’i dışarı çıkartır fakat İlhan’ın babası ölmüştür. İlhan babasının ölümüyle yıkılır. Kadir, birilerinden yardım bekleyip seslenirken, Ferit’in adamı polise en son yanında Kadir vardı der ve Kadir büyük bir iftiraya uğrar, her zaman olduğu gibi Kadir yine kendini bir belanın içinde bulur…

02-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar