BaBala TV seçim özel yayını iptal edildi

BaBala TV seçim özel yayını iptal edildi
Hiçbir tehdite papuç bırakmadıklarını ama bu sefer tehditlere kulak asmak zorunda kaldıklarını zira tehditin kendileriyle beraber sokaklara taşma tehlikesi içerdiğini söylendi

Babala Tv günler öncesinden duyurmasına rağmen neden özel seçim programını yapmaktan vazgeçti? Babala TV’nin sahibi ve sunucusu kim? Tehditler hangi boyuta ulaşınca program yapılmaktan vazgeçildi? Programın ilk konukları kimler olacaktı? Babala TV ve Oğuzhan Uğur hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

BaBala TV seçim özel yayını iptal edildi

Babala TV siyasi parti liderlerini ve adayların ulusa sesleniş konuşmalarına yer vereceği seçim özel programını yayınlamama kararı aldı. Babala Tv sahibi ve sunucusu Oğuzhan Uğur normalde hiçbir tehdite papuç bırakmadıklarını ama bu sefer ytehditlere kulak asmak zorunda kaldıklarını zira tehditin kendilerinin yanı sıra sokaklara taşma tehlikesini de içerdiğini paylaştığı şu sosyal medya patlaşımıyla duyurdu : "Seçim Özel programı yapacağız dedik, bin türlü tehdit aldık, olsun dedik kulak kapattık. Fakat… Konu sokakta çıkabilecek kavgaları üzerimize yıkma boyutuna geldi" diyen Uğur, "Gelen ihbarlara ilk defa itibar ettik, orada durun dedik. Yanımda 20-25 yaşında gençler çalışıyor. Kimseye böyle bir fırsat veremem"

Sokakta çıkabilecek kavgaları üzerimize yıkma boyutuna geldi

Ulusa sesleniş videosu için herkese söz verdikleri halde niye program yapmaktan vazgeçtiklerini şu ifadelerle duyuran Oğuzhan Uğur :“Ulusa sesleniş videomuz yarın sabah 08.00de yayında. Herkese söz verdik, herrrkese. Kime söz verdiysek o tarafa soktular bizi, alınmadık. Seçim Özel programı yapacağız dedik, bin türlü tehdit aldık, olsun dedik kulak kapattık. Fakat… Konu sokakta çıkabilecek kavgaları üzerimize yıkma boyutuna geldi. Böyle kötüler… Gelen ihbarlara ilk defa itibar ettik, orada durun dedik. Yanımda 20-25 yaşında gençler çalışıyor. Kimseye böyle bir fırsat veremem. Sanırım elimizden geleni yaptık zaten. Gönüllülerimizi de sandıklara yönlendirdik. Bu sebeple Seçim Özel Programını YAPMAMA kararı aldık. Umarım faydamız olmuştur. Oy verin!” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce ve Sinan Oğan ilk konukları olacaktı

6 Mayıs’ta yaptığı paylaşımda her şeye rağmen bu programı yapmak istediklerini şu sözlerle bütün Türkiye’ye duyurmuştu: “Babala Ulusa Sesleniş” için ekranımızı adaylara açıyoruz. İzleyici yok, ben de yokum çok şükür =) Liderler ve kamera o kadar. 30 dakika süre. Sn. İnce ve Sn. Oğan ilk katılım sağlayacak adaylarımız oldu"

12-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar