Oğuzhan Uğur’dan imama 500 bin yanıtı

Oğuzhan Uğur’dan imama 500 bin yanıtı
Oğuzhan Uğur:"En çok izlenen programım Mevzular'ın bir yıllık gelirini Şehit ve Gazi ailelerine bağışlamıştım deprem öncesinde. O yüzden 500 bin TL bağışlayabildim!"

Kahramanmaraş-Pazarcık ve Elbistan merkezli iki büyük depremde 40 binden fazla vatandaşımızı kaybettik Depremin hemen ardından deprem bölgelerinde depremzedelere yardım için canla başla çalışan Ahbab Derneği Başkanı Haluk Levent ve Babala TV sahibi Oğuzhan Uğur milletin gönlünü ve takdirini kazandı.

Oğuzhan Uğur’dan imama 500 bin yanıtı

Ahbab hareketini çekemeyenler hatta hedef haline getirenler de vardı. Eski Mhp İstanbul il başkanının ardından depremin 9. Günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eleştiri oklarını bu ikiliye yöneltti. Dünkü cuma namazında da hutbede bir cami imamı Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur ‘u hdef alarak :”Sizler 500 milyarlık adamlarsınız. 500 milyarla mı ülkeyi kurtaracaksınız?” dedi. Cami cemaatinden birisinin cep telefonuyla çektiği görüntülerde de görüldüğü üzere “500 bin nedir ya? Ben de çıkarır çat diye bağışlarım 500 bin lirayı. Devleti 500 bin lirayla mı kurtaracaksınız? Birlik olma zamanı!" diye konuşmasını sürdürdü.

Oğuzhan Uğur imamın görüntülerini izledikten sonra sosyal medya hesabından imama şöyle cevap verdi:” Hocam neden 500 bin TL bağışladım biliyor musun? Çünkü en çok izlenen programım Mevzular'ın da gelirleri bağışlanıyordu depremden evvel. Kanalın bir yıllık gelirini de Şehit ve Gazi ailelerine bağışlamıştım öncesinde. Bu yüzden 500 bin TL. Olsaydı da fazlasını verseydim. Kusura bakma.”

Birce Akalay:”Camilerde bu bölücülük niye?”

Ünlü oyuncu Birce Akalay da sosyal medya hesabından  konuyla ilgili şunları paylaştı : "Camilerimiz ibadetin en saf en arı hali için değil midir? Birlik beraberlik kisvesi altında bu bölücülük bu ikilik, toplumu ayrıştırmaya çalışmak niyedir o zaman? Bu mesleğini kötüye kullanmak değil midir? Ne acı."

Haluk Levent:”Halk düşmanlarıyla muhatap olmam”

Ahbab Derneği başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent’te kendisiyle ilgili eleştirilere şöyle cevap verdi:” “Bir ekip kurulmuş kim kurdurmuş bilmiyorum. Ahbap’ı yıpratmak için eski ne varsa yayma ve yayınlama kararı almışlar. Ben de bir karar aldım. Ben çalışmalarıma devam edeceğim. Deprem yaraları sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcilerine toplu cevap verip hesaplaşacağım Bilginize.”

Haluk Levent daha sonraki paylaşımında "Geri döndüm Twitter’a. Çünkü sayfadan gider gitmez “bakın sayfayı kapattı” dediler. Benim burda olmayışım onları daha da cesaretlendiriyor. Şeytanın yeryüzü temsilcileri ile savaşmaya daha sonra devam edeceğiz. Böyle duygusal kararlar alıp bozabiliyorum. Bağışlayın." İfadelerini kullandı.

18-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar