Babam Çok Değişti Final mi Yapacak?

Babam Çok Değişti Final mi Yapacak?
Kanal D'nin düşük reyting sonuçları ile dillerden düşmeyen Babam Çok Değişti dizisi final mi yapacak. Konu ile nasıl bir açıklama yapıldı?

    Kanal D’nin bu sezon başında İyi Aile Babası adında ki dizide büyük bir değişime giderek, oyuncu kadrosunu koruyup, dizinin ismini ve hikâyesini baştan aşağı değiştirmişlerdi. Final yapması düşünülen dizide böyle bir şeyi ilk defa yapmaya kalkışan kanal, şuan da elinde patlamaya hazır bir el bombası bulunduruyor.

     Düşük reyting sonuçları ile final yapması düşünülen dizide böyle bir adımın atılması cesaret isteyen bir şey. Zira ölümden dönmesi için çaba gösterilen dizi, kanala hem maliyet açısından yük oluyor hem de diziyi hayata geri döndürmek için bütün ekip canla başla çaba gösteriyor. Dizinin hikâyesini yeniden yazmak için gelen Birol Güven, çok kısa bir sürede ortaya yeni bir senaryo koyup, izleyicinin dikkatini çekmek istedi. Ancak geçen hafta yayınlanan Babam Çok Değişti dizinin reyting sonuçları çok düşük olunca hayal kırıklığı yaşandı. Kanal D’nin bu düşük reyting skoruna yummayacağını ve dizinin fişini çekeceğini tahmin edebiliyoruz. 14 Şubat Perşembe günü yeniden izleyicisi ile buluşacak olan dizi için bu sefer kader anı. Şayet bu bölümde de dizi düşük reyting skoru ile karşılaşırsa, final yapması kaçınılmaz olacak. Elinden geleni yapan büyün oyuncular ve ekip nefeslerini tutmuş kaderlerini belirleyecek günü bekliyorlar. Dizinin final yapıp yapmayacağı ise henüz tam olarak belli değil. Şayet bu şekilde giderse diziyi neyin beklediğini hepimiz biliyoruz.

Kadroda Kimler Var?

Dizinin oyuncu kadrosunda tanıdık birçok isim yer alıyor. Dizide rol alan oyuncular; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Ayhan Taş, Yılmaz Gruda, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Eslem Akar, Berat Efe Parla, Beste Bereket, Rukan Demir ve Naz Elmas.

Dizinin Konusu Ne?

Ailesine aşırı düşkün bir babayı anlatan dizi, eski bir yapım olan Çocuklar Duymasın dizisinin konusuna çok benziyor. Bir baba ve babanın ailesine karşı olan sorumluluğunu, güvenini ve sevgisini bizlere anlatan dizi 2. Bölümü ile 14 Ocak Perşembe günü Kanal D ve canlı olarak sitemizde.

11-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler