Can Yaman’a İtalyan Hükümeti Cezayı Kesti

Can Yaman’a İtalyan Hükümeti Cezayı Kesti
İtalya’da çekim için bulunduğu sırada hayranlarının fotoğraf çekimi istekleri sırasında izdiham yaşanan ünlü oyuncu Can Yaman’a pandemi kuralları sebebiyle 400 Euro ceza kesildi.

Ünlü oyuncu Can Yaman son zamanlarda Türkiye’de olduğundan çok İtalya’da yaşıyor. İtalya’da da en az Türkiye’de olduğu kadar hayranı olan ünlü oyuncu bu ülkede aldığı işlerle sık sık İtalya’ya gidiyor ve orada kalıyor. Bu durum özellikle ünlü ismin hayranları açısından büyük bir fırsat oluyor ve oyuncunun yolu beklenir oluyor. Tabi fırsat bulunca da hemen resimler çekiliyor imzalar atılıyor. Ancak içinde bulunduğumuz pandemi dönemi ne yazık ki ünlü oyuncunun hayranlarının bu durumu doyasıya yaşamalarına izin vermiyor hem İtalya’da hem de ülkenizde. Bu durumda da ne yazık ki zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor ve sorunlar çıkabiliyor. Bu son durum da tam da geçtiğimiz günlerde İtalya’da bulunan ünlü oyuncu Can Yaman’ın başına geldi. Can Yaman’ın hayranları ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirmek isterken pandemi kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle İtalyan polisi ünlü oyuncuya 400 Euro ceza kesti. İşte haberin detayları!

Can Yaman’a 400 Euro Ceza!

Ünlü oyuncu Can Yaman ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in yöneteceği bir reklam filmi için İtalya’nın Roma şehrine gitti. Bir makarna markasının reklam yüzü olan Can Yaman çekimler için İtalya’ya gitti. Kaldığı oteli öğrenen hayranlarının otelin önünde toplanması üzerine Can Yaman hayranlarının isteğini gerçekleştirmek için otelin önüne çıktı ve bu anda da izdiham yaşandı. Koronavirüsü dikkate almayan hayranların fotoğraf çekimi isteklerine karşı koyamayan ünlü oyuncu Can Yaman bu durum karşısında İtalya’da özellikle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Otel önünde yaşanan bu olay sonrası pandemi kurallarını ihlal ettiği için 400 Euro ceza kesildi.

Kabul Edilemez Bir Davranış!

Ünlü oyuncu Can Yaman’ın yaşadığı bu durum İtalyan basınına göre ünlü oyuncunun kurallara uymamasından kaynaklandı. Güvenlik kaynakları Can Yaman’ın otele mutabık kalındığı gibi arka kapıdan girdiğini ancak beklendiği gibi aynı kapıdan çıkmayarak hayranlarının beklediği ön kapıyı tercih ettiğini ve bu sebeple de izdihama neden olduğunu belirtti. İtalyan Polisinin kalabalığa müdahale ettiği belirtilirken Polis Şefi bu durumu kabul edilemez davranış olarak yorumladı ve “bu gibi olaylar dikkatsiz kişileri koronavirüs enfeksiyonuna maruz bırakıyor ve polisin çalışmalarını itibarsızlaştırıyor” ifadelerini kullandı. Polis şefi ayrıca böyle bir durumun bir daha yaşanmaması için uyarıda bulundu.

10-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar