Babil 17. Bölüm İzle!

Babil 17. Bölüm İzle!
Babil 17. Bölüm İzle; 23 Ekim Cuma akşamı 17. Bölümüyle ekranlara gelecek Babil Dizisinin 17. Bölümünü canlı, tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Babil 17. Bölüm İzle; Oyuncu Kadrosunda Halit Ergenç, Onur Saylak, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi usta oyuncuların yer aldığı Babil Dizisi Cuma akşamı saat 20.00’da 17. Bölümüyle Star Tv’de ekranlara geliyor. Geçen sezon başlayan Babil dizisi iddialı giriş yapmasına rağmen özellikle bu sezon bir türlü istenilen reytingi yakalayamadı. Özellikle son bölümlerde hem ttal gem diğer gruplarda bekleneni veremeyen dizi için yakın zamanda final kararı beklenirken dizide heyecan ise her an daha da artıyor. İrfan ve Ayşe arasındaki ilişki her an daha da artarken Egemen ise Eda’yı İrfan’dan ayrılmaya ikna etmeye çalışmaktadır.

Babil Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv’nin bekleneni bir türlü karşılayamayan ancak oldukça da başarılı dizisi Babil yayınlanan son bölümde oldukça heyecanlı sahnelerle seyirci karşınsa çıktı. Dizide İrfan ile Ayşe arasındaki ilişki daha da gelişirken İrfan’ın karısı Efa ile Egemen arasındaki yakınlaşma da oldukça ileri seviyeler ulaşmıştır. Egemen Eda’yı İrfan’dan ayrılmaya ikna etmeye çalışmaktadır. Bu arada oğlu Deniz ile arasına giren herkese ve her şeye meydan okuyan İrfan Egemen ve Süleyman ile karşı karşıya gelir.

Babil 17. Bölümde Neler Olacak?

Hapisten çıkan İrfan ve İlay yüzleşmeye hazırlanmaktadır. Bu arada Eda İrfan’ın hiç beklemediği bir hamle ile onun karşısına çıkarken İrfan Deniz’i kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Eda ve Egemen’in evlilik kararları İrfan’ı Deniz’i kaybetmeye bir adım daha yaklaştırırken bu arada Süleyman İrfan’ı devre dışı bırakmak için bir plan yapar. Öbür taraftan Ayşe Hakan’a deşifre olmamak için zor bir karar vermek zorunda kalır. Bu arada İlay bir kez daha aklı ile kalbi arasında kalmıştır. Yeni bölümün tüm heyecanıyla seyirciyle buluşacağı Babil Dizisinde bu akşam yayınlanacak bölümde kartlar adeta yeniden dağıtılmaya ve taraflar yeniden belirlenmektedir. Dizinin son bölümlerinde yaşanan bu heyecan özellikle bu bölümde tavan yapacak gibi görünüyor.

Babil Dizisinin 17. Yeni bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.  

23-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar