Babil 12. Bölüm İzle!

Babil 12. Bölüm İzle!
Babil 12. Bölüm İzle; 18 Eylül Cuma akşamı 12. Yeni bölümüyle ekrana gelen Babil Dizisinin 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Babil 12. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Onur Saykal gibi oyuncuların yer aldığı Babil Dizisi 12. bölümüyle 18 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekrana geliyor. Star Tv’nin iddialı ve güçlü yapımı Babil uzun bir aranın ardından geçtiğimiz hafta yeni bölümüyle ekrana gelmiş ve seyirciden tam not almıştı. Reytinglerde başa oynayabileceğini gösteren dizi seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Dizide oğlunun hayatını kurtarabilmek için karanlık dünyaya dalan İrfan’ın ve onun mücadelesinin hikaye edildiği Babil dizisi bu akşam 12. Yeni bölümüyle ekrana geliyor.

BABİL SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Sezonun ilk ve Babil Dizisinin 11. Bölümünde İrfan oğlunun hayatını kurtarabilmek için planlar yapmaktadır. Bu sırada eşinden de ayrılmaya ve yeni bir hayata başlamaya karar veren İrfan’ın eşi ise İrfan’dan boşanmamak için elinden geleni yapmaya karar verir. Öbür taraftan Egemen ile Eda arasındaki ilişkiyi Egemen yeniden canlandırmak için çalışmaktadır. Bu sırada İrfan ile mafya lideri Süleyman bir kez daha karşı karşıya gelirler. Ancak bu sefer ikilinin mücadelesi İlay içindir.

Babil Dizisi 12. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

İrfan ve Süleyman arasında İlay sebebiyle yaşanan büyük kavga da kazanan kim olacak? İrfan ya vazgeçecek ya da mücadele edecek. Ya pes edecek ya da Süleyman’dan kurtulacak. Bunun için İrfan Süleyman’ı bitirmek amacıyla Ayşe’yle birlikte bir plan yapar. Bu plan oldukça tehlikelidir. Bu sırada Egemen ve Eda yakınlaşması oldukça ileri bir noktaya gitmiştir ve İlay bu durumdan şüphelenmeye başlar. İlay’ın bir başka şüphesi de Deniz ile ilgilidir. İlay Deniz şüphesini çözmek için harekete geçer. Öbür taraftan İrfan Süleyman kavgasının kazananı kim olacaktır? İrfan Süleyman’ı alt edebilecek midir? İlay Deniz ile ilgili sırrı öğrenebilecek midir? Egemen ve Eda arasındaki yakınlaşma nereye gitmektedir? Bu ve benzeri pek çok sorunun cevabı bu akşam yayınlanacak Babil dizisinin 12. Bölümünde yanıt buluyor.

Babil Dizisi 12. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

18-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar