Babil 18. Bölüm İzle!

Babil 18. Bölüm İzle!
Babil 18. Bölüm İzle; 30 Ekim Cuma akşamı 18. Yeni bölümüyle ekrana gelen Babil Dizisinin 18. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Babil 18. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Birce Akalay, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak ve Mesut Akusta gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bbail Dizisi Cuma akşamı saat 20.00’da 18. Yeni bölümüyle Star Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezonda devam eden ancak beklenen başarıyı bir türlü yakalamayan Babil Dizisi için final söylentileri bitmek bilmiyor. Reytinglerde üst sıralara yükselemeyen ve kanalına ve yapımcısına zarar ettiren yapımın son bölümlerinde bütün sırlar açığa çıkarken İrfan’ın oğlu Deniz için verdiği mücadele seyircinin beğenisini kazanmış durumda. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde birçok soruya cevap verilirken seyirciyi ise heyecanlı bir bölüm bekliyor.

Babil Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

İrfan son anda ortaya çıkan ve Egemen ile Eda’nın evlenen kararıyla şok olurken bu sırada yaklaşan büyük tehlikeyi de görmüştür. Egemen ve Eda’nın evlenmesi demek İrfan için canından çok sevdiği oğlu Deniz’i kaybetmek demektir ve İrfan bunun olmasına izin vermeyecektir. Bu sırada Süleyman İrfan’ı devre dışı bırakmak için yeni bir oyun içine girer. Öbür taraftan İlay ise bir kez daha aklı ile kalbi arasında kalmıştır. Babil Dizisinin yeni bölümü bu akşam seyirci için oldukça heyecanlı bir bölüm vaat ediyor.

Babil Dizisi 18. Bölümde Neler Olacak?

İrfan ve Eda arasındaki kriz sonunda boşanmayla sonuçlanmıştır ve Eda bu sırada hiç zaman kaybetmeden Egemen’le evlilik masasına oturur. Egemen bu durum karşısında oldukça mutludur ancak İrfan’ın Deniz’i kaybetmemek için elinden geleni yaptığını bilmektedir. Ancak İrfan deniz’in soruları karşısında oldukça zor durumda kalmış ve adeta köşeye sıkışmıştır. Egemen Eda’yı Deniz için Velayet davasına ikna etmeye çalışmaktadır. Bu arada İrfan ise Deniz’i kaybetmemek için planlar yapmaktadır. Ayşe’nin ise İrfan’a karşı yeniden ilgisi artmıştır ve gönlü İrfan’dan yana tavır almaktadır. Bu arada Süleyman kaybettiği son oyunla ilgili olarak bir kez daha İlay’dan şüphelenmektedir ve ikilinin arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. İlay ise İrfan karşısında ne yapacak belli değildir. Akının mı yoksa kalbinin mi sözünü dinleyecektir? Babil bu akşam yeni bölümüyle ve pek çok soru ve cevapla Star Tv’de seyirci karşısına çıkıyor.

Babil 18. Bölümü seyretmek isteyen ve diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek isteyenler canlitv.com adresini takip edebilirler.

30-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar