Babil 19. Bölüm İzle!

Babil 19. Bölüm İzle!
Babil 19. Bölüm İzle;13 Kasım Cuma akşamı 19. Bölümüyle ekrana gelen Babil'in 19. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Babil 19. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Onur Saylak, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu Mesut Akusta gibi usta isimlerin yer aldığı Babil bu akşam 19. Yeni bölümüyle saat 20. 00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Geçen sezon başlayan anacak reytinglerde bir türlü istediği sonucu alamayan Babil gelecek bölüm final bölümüne hazırlanırken İrfan ve Egemen arasındaki intikam yarışı devam ediyor. Son olarak Egemen’in Eda’yla anlaşması ve Deniz’in de velayetini almaya çalışması dizide İrfan’ı iyice köşeye sıkıştırırken İrfan’ın kalbi ise yeniden Ayşe’ye ısınmaya başlamıştır. Dizi bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle birçok soruya cevap arayacak. Babil dizisi bu akşam Star Tv’de ekranlara geliyor.

Babil Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv’de büyük umutlarla ekrana gelen ve yüksek bütçesi ile dikkat çeken Babil geçen sezon ekrana gelmeye başlamış anacak bir türlü istenilen sonuçlara ulaşamamıştı. Dizininin yayınlanan son bölümde İrfan oğlu Deniz’in soruları karşısında iyice köşeye sıkışırken Egemen Eda’yı velayet davasına ikna etmeye çalışmaktadır. Öbür taraftan İrfan öğrendiği yeni bilgi sebebiyle Ayşe’ye yeniden ısınmaya başlamıştır. Dizinin yeni bölümünde özellikle İrfan Süleyman ve Egemen arasındaki güç savaşı birçok açıdan cevap bulacak gibi görünüyor.

Babil Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv’nin yüksek bütçeli dizisi Babil reytinglerde bir türlü istediği sonuçları elde edemiyor. Dizide İrfan son bölümlerde yaşadıkları yüzünden iyice zor duruma düşerken Egemen’le Eda’nın evlenmesi ve Deniz’in velayetlerini almaya çalışması damga vuruyor. İrfan ise Deniz’i kaybetmemek için elinden geleni yapmaktadır. Bunun için elinden geleni yapan İrfan kendisine zarar veren herkesten intikam almaya karar vermiştir. İrfan’ın yaktığı intikam ateşi ona zarar verenleri tutuştururken İrfan ile Ayşe arasında yeniden bir ilişki yaşanmaya başlamıştır. Bu arada Eda oğlu Deniz için çabalarken İlay ise kendisi için çabalamaktadır. Egemen ve Süleyman ise İrfan’ın azabından kurtulmak için her şeyi yapmaktadırlar. Ancak yapılan bir hata üzerine İrfan düşmanları ile olan hesabını ebediyen kapatmaya karar vermiştir.

Babil Dizisi bu akşam yayınlanacak 19. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin 19. Bölümünü canlı islemek için canlitv.com adresini takip edin.

13-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar