Babil 20. Bölüm İzle!

Babil 20. Bölüm İzle!
Babil 20. Bölüm İzle; 20 Kasım Cuma akşamı 20. Bölümüyle ekrana gelen Babil Dizisinin 20. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Babil 20. Bölüm İzle; başrollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Onur Saylak’ın rol aldığı Babil Dizisi Cuma akşamı saat 20.00’da 2o. Yeni bölümüyle Star Tv’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren özellikle belli bir kesim seyircinin tutkuyla takip ettiği ancak bir türlü genel kitle ulaşamayan ve reytinglerde umduğunu bulaman Babil yakın zamanda finale hazırlanıyor. Dizide bir üniversite hocasının okuldan uzaklaştırılmasının ardından yaşadığı olumsuzluklar ve buna bağlı olarak da gittikçe illegal yollara bulaşması ve bu sırada ailesi ve yakın çevresiyle yaşadığı ilişkiler irdeleniyor. Babil bu akşam yine gerilimli bir bölümle seyirci karşına çıkıyor.

BABİL SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv’nin yüksek bütçeli ve iddialı dizisi Babil yayınlanan son bölümünde İrfan’ın yaktığı intikam ateşiyle seyirci karşısına çıkmıştı. İrfan kendisine zarar veren herkesten intikam almak için yola çıkmış ve bu uğurda gözünü budaktan esirgemeden her şeyi yapmaya başlamıştı. En hassas olduğu nokta olan oğlu Deniz’i kaybetme korkusuyla yaşayan İrfan bu sırada da Ayşe ile arasındaki sorunları halletmeye başlamıştı.

Babil 20. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin yakın zamanda final yapması beklenen iddialı ancak reytingleri düşük dizisi Babil’in bu akşam yayınlanacak 20. Bölümünde İrfan oğlu Deniz ile arasındaki tüm engelleri kaldırdığını düşünmektedir. Artık deniz’in velayeti konusunda endişe duymamaktadır ancak bu sırada Egemen İrfan’a hesap sormaya ve Deniz’i almaya kararlı olduğunu bildirmeye gelir. İrfan Egemen’in gelmesiyle planlarında değişiklik yapmak zorunda kalacaktır. Bu sırada Ayşe Süleyman ve Egemen’i her yerde aramaktadır. İlay ise hayata yeni bir sayfa açabilmek için eskide kalmış ve eskimiş tüm hesapları kapatmaya başlamıştır. Eda ise oğlu deniz için en iyiyi istemektedir ve bu sırada sık sık kendi duyguları ile İrfan arasında kalmaktadır. Deniz’i almak istemekte ancak İrfan’dan da ayırmak istememektedir. Bu arada Süleyman İrfan’nı köşeye sıkıştırmak ve ondan intikam almak derdindedir. Bu akşam 20. Bölümü ile ekrana gelecek olan Babil dizisinde yine heyecan ve gerilim dolu bir hikaye seyirciyi bekliyor. Dizinin 20. Bölümünü tek parça ful izlemek için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

20-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar