Babil 7. Bölüm İzle! (Babil Son Bölüm)

Babil 7. Bölüm İzle! (Babil Son Bölüm)
Babil 7. Bölüm İzle; Star TV'nin sevilen ve haftayı önce kapatan dizilerinden Babil son bölüm ile izleyenleri bu akşam heyecanlandıracak.Dizinin detayları haberimizde!

Babil 7. Bölüm İzle! Star TV ekranlarında Ay Yapım tarafından ve Uluç Bayraktar yönetmenliğinde çekilen Babil dizisinde bu akşam 7. Bölümü yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Suriye'de şehit edilen 34 Mehmetçiğin yasına binayen yayınlanmayan Babil 7. Bölüm heyecanlı sahneleri ile bu akşam saat 20:00'de Star TV'de. Babail 7. Bölüm tek parça izlemek için yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz!

Babil Son Bölümde Neler Olacak?

Babil 7. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta Sruiyede Şehit edilen askerlerimizin ve ailelerinin acısına eşlik ettiğinden Star Tv kanalının diğer dizilerinin ortak kararı ile Cuma günü yayın yapmadı. Merakla beklenen Babil yeni bölüm bu  akşam ekranlarda olacak.  Geçtiğimiz bölümde İrfan, Eğemen, İlay ve Ayşe arasındakalmış hangisinin kendisini ihbar ettiğini çözmeye çalışmıştır. İlay'ın büyük yardımları sonucu Süleyman'ın önünde yem olmaktan her seferinde kıl payı kurtulan İrfan bu bölümde yaşananların hesabını soracak mı?

Bu bölümde İrfan en iyi arkadaşı olduğunu sandığı Egemen tarafından sırtından vurulmuştur. Çok ağırına giden İrfan onun yüzünü bile görmek istemez. Öte yandan Deniz için zaman yavaş yavaş daralır. Ameliyat için kısa zamanı kalan Deniz'in tedavi ve ameliyat parası halen yoktur. Süleymada İrfan'a kaptırdığını düşündüğü paranın peşindedir. İlay canla ve başla o parayı tamamlayıp  İrfan'ı Süleyman'ın peçesinden kurtarmak ister. Hatta bunun için bir haöle daha yaparak, Egemen ve İrfan'ı biraraya getirmeye çalışır. İrfan oğlunu ameliyat edecek hocayı Türkiye getirecektir. Fakat bukez de Süleyman parayı vermeyi reddeder. İrfan ise oğlunu ve kendisini bu ameliyata o kadar hazırlamıştır ki, Deniz için o da saç ve sakallarını keser. 

Kudret ise oğlu Hakan'ın derdine düşmüştür. Hakan Ayşe'ye sırılsıklam aşıktır. Kudret daha fazla oğlu için birşey yapamayacağını farkedince sevdiği kızı tanımak ve kabullenmekte çözüm bulur. Hakan Ayşe'yi aşkına ikna edebilecek mi? Deniz'in ameliyatı için Süleyman İnsafa gelip parayı verecek mi? Egemen İrfan'ın üzerine yıktığı iki milyon borcu Süleyman'a ödeyebilecek mi? Hepsi ve Fazlası bu akaşam saat 20:00'de Star TV'de. Babil 7. Bölüm ful izlemek için detaylar haberimizde!

06-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar