Babil 6. Bölüm İzle! (Babil Son Bölüm)

Babil 6. Bölüm İzle! (Babil Son Bölüm)
Babil 6. Bölüm İzle; Star TV'nin sevilen ve haftayı önce kapatan dizilerinden Babil son bölüm ile izleyenleri bu akşam heyecanlandıracak.Dizinin detayları haberimizde!

Babil 6. Bölüm İzle! Star TV ekranlarında Ay Yapım tarafından ve Uluç Bayraktar yönetmenliğinde çekilen Babil dizisinde bu akşam 6. Bölümü yayınlanacak. Seyredenleri hayrete düşürecek. Eda İlay'ı kıskanmaya devam ederken bir yandan da Süleyman ile olan borç davasını yok sayarak kocasını zor durumlara sokmaya devam ediyor. İzleyicinin büyük bir sabır ve heyecan içinde beklediği Babil Son bölüm ile bu akşam saat 20:00'de Star TV'de! Babil yeni bölüm tek parça izlemek için  bağlantı linki ve detaylar haberimizde!

Babil Son Bölümde Neler Olacak?

Geçtiğimiz hafta 14 Şubat Sevgililer gününde 5. Bölümü ekrana gelen Babil dizisinde, İrfan herşey rağmen babalığını kenara bırakamamış oğlu Deniz için Süleyman'ın elini öpmek zorunda kalmıştr. Eda İlay'ı kıskanmış fakat Süleyman'ın kim olduğunu öğrendiğinde Yurtdışına kaçma planları yapmıştı. Tamda bu plan hayata geçerken biri yada birileri onlara engel olmuş, Eda'nın planı suya düşmüştü. 

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde İse, İrfan başına çorap ören kişinin kim olduğunu öğrenme peşindedir. Ne pahaına olursa olsun oğlunun ihtiyacına engel olunması onun hızını almış bir kapsül gibi sağdan sola savurur. Egemen'e, İlay'a ve de Ayşe'ye tek tek hepsine giderek  yüzlerine beni sen ihbar ettin diyerek suçlamada bulunur. Peki kimdir bu gizemli kişi. İrfan hiç ummadığı anda onu bulur. 

İrfan Babil'den İlay'ı uzak tutmak ister. Çünkü kirli işler orada dönecek ve İrfan İlay'ın zarar görmesini istemez. Egemen'e de inancı kalmamıştır. İrfan bununla uğraşırken Babil'de İşler karışır. Kudret İlay'ın ofisinin patlamasının sorumlusudur ve bu ortalığı yangın yerine çevirir. Deniz için tüm umutların tükendiği düşünülsede, İlay kavuşamamış olsa bile kendisi kadar değer verdiği İrfan'ın oğlu için bir umut daha yeşertir. Onun için harika bir organizasyon kurmuştur. 

Süleyman ise İrfan'ın çevresindekilere bir bir zarar vermeye çalışırken işin ucu Egeen'e de dokunur. Fakat İrfan'ın asıl derdi Ayşe iledir. Onunla kozlarını paylaşmak isterken karşısında birde Hakan'ı bulur.

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Babil 6. Bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Star TV'de!

 

21-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar