Babil 9. Bölüm İzle!

Babil 9. Bölüm İzle!
Babil 9. Bölüm İzle! İrfan Deniz'in Ameliyatına sevinirken bu kez de Hakan yoluna taş koyacak. Babil Son bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Babil 9. Bölüm İzle! Başrollerini, Halit Ergenç,  Aslı Enver, Ozan Güven, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta'nın paylaştığı Ay Yapım imzalı Babil dizisinde bu hafta İrfan yine çıkmazlarda. Oğlu için çırpınık bir gün daha fazla nefes alsın diye uğraşan, canını ortaya koyan İrfan bu kezde tam oğlu nefesine kavuşacakken bir çelme'de Hakan'dan yer. İrfan bu kez düştüğü yerden kalkabilecek mi? Babail 9. Bölüm Canlı İzlemek için bağlantı linkine aşağıdaki butonu kullanarak ulaşabilirsiniz.

BABİL 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Babil 9. Bölüm İzle! Babil'de bu hafta İrfan ve Edan oğullarının sağlıkla ameliyattan çıkması için hastane koridorlarında dönüp dururlar. İrfan hayatının en zor saatlerini geçirdiği hastanede Deniz'in sağsağlim çıkması için dua ediyor. Deniz ameliyattan çıktığında önünde çok daha büyük bir dert daha vardır. Süleyman. Süleyman'a borcunu ameliyattan sonra ödeyeceğine söz vermiştir. Ancak bu kez de ayağına Hakan bağ olacaktır. Ayşe'yi kıskanan Hakan'ın gözü dönmüştür. HEdefinde ise direkt olarak İrfan vardır. Süleyman ise İrfan ve beraberinde Egemen'e gözlerini korkutmak için sağlam bir uyarı daha yapıyor. 

Ayşe Hakan'dan kurtulmak istesede Görevi için ona yakınlaşmak zorundadır. Onunla sevgili olmayı bile kabul etmek zorundadır. Süleyman Babil!de yaşanan olayın sorumlusunun kim olduğunu öğrenir. Kudret kendini hiç gizlemez. Kudret ve Süleyman yüzleşmek zorunda kalır. Süleyman'ın şiddetinden Kudret'i kim kurtaracaktır? Süleyman iş yemeğinde  İrfan ve Egemen ile masada yemek yerken hayatlarında unutamayacakları dersi ne olacak? Hakan peşine düştüğü İrfan'ı kovalarken kimin ağına düşecektir. Hepsi ve Fazlası bu akşam Star TV'de. Star TV de 20 Mart Cuma günü yayınlanan Babil 9. Bölüm canlı izlemek için linke haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . 

20-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar