Babil dizisinin Ayşe'si Aslı Enver'den itiraf!

Babil dizisinin Ayşe'si Aslı Enver'den itiraf!
Ekranların sevilen oyuncusu ve Babil dizisinin Ayşe'si Aslı Enver koronavirüs salgını sebebiyle evde kalmaktan sıkılanlar arasında. Aslı Enver özlemini bakın nasıl dile getirdi!

Babil dizisinde Ayşe karakterini canlandıran sevilen oyuncu Aslı Enver, son dönemde daha çok özel hayatı ile gündeme geliyor. Özellikle Kerem Tunçeri ile yaşadığı kısa süreli ilişki tatsız sonuçlanınca ünlü oyuncu üzüntülü günler yaşadı. Koronavirüs sebebiyle herkesin evlerine çekildiği günlerde dizilerde çekimlerine ara verdi. Uzun süre evlerinde kalan oyuncular bu dönemde setleri özlediklerini ifade ettiler. Star Tv'de yayınlanan Babil dizisinde yer alan Aslı Enver de sosyal medya hesabından paylaştığı bir not ile setleri özlediğini dile getirdi.

Aslı Enver Babil'i özledi!

Dünya genelini etkileyen koronavirüs salgınından dolayı film ve dizi setleri de olumsuz etkilendi. Dizi çekimlerinin durması sebebiyle evinde karantinaya giren Aslı Enver sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına setleri çok özlediğini anlatan "evet evet bende özledim" notunu düşerek özlemini dile getirdi. Aslı Enver sosyal medya hesabından Babil dizisini etiketleyerek, dizideki Polis Memuru Nihal Aysan kimliğinin fotoğrafını paylaştı.

Babil'in Ayşe'si nasıl bir karakter?

Güzel oyuncu Aslı Enver, Babil dizisinde bir çok ünlü oyuncuyla birlikte rol alıyor. Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay, Mesut Akutsa gibi yıllarını bu yolda harcamış usta oyuncular bunlardan bazıları. Büyük beğeni kazanan Babil dizisinde Aslı Enver ‘Ayşe’ karakterine hayat veriyor. Dizide Ayşe, dürüstlüğü ile ön plana çıkan idealist ve sağlam karakterli bir genç kızdır. Gizli bir polis olan Ayşe, tefeci, mafyatik, vicdan özürlü, zengin işadamı Süleyman karakterinin yanında çalışmaktadır. Akıllı, sempatik ve dürüst bir karakter olan Ayşe’nin çözmesi gereken bir sır vardır. Dizinin akışı içinde Ayşe sık sık baş karakter İrfan’la yüz yüze gelir. Bu karşılaşmalar sonucunda Ayşe İrfan’dan etkilenmeye başlar.

Aslı Enver kimdir?

Ekranların sevilen yüzü Aslı Enver, İngiltere'de 10 Mayıs 1984 yılında dünyaya ilk adımını atmıştır. Gerçek adı Aslıay Enver’dir. Ünlü oyuncu 12 yaşındayken İngilter’den Türkiye’ye yerleşti. Enver Liseyi Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimine devam etti. Aslı Enver Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim alarak kariyerine devam etti. Enver, 2012 yılında kendisine oyuncu olan Birkan Sokullu ile dünya evine girdi. 2015 yılında ise Birkan Sokullu’yla olan evliliklerini bitirmişlerdi. Aslı Enver’in asıl tanındığı dizi ise İstanbullu Gelin olmuştur. Star Tv’de yayınlanan dizide başrolleri Özcan Deniz’le paylaştı ve dizide Süreyya Boran karakterini canlandırdı.

29-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar