Ünlü Oyuncu Zuhal Olcay Duygu Asena rolüyle o projeye katıldı

Ünlü Oyuncu Zuhal Olcay Duygu Asena rolüyle o projeye katıldı
Ünlü oyuncu Zuhal Olcay Duygu Asena'yı canlandıracak. Birçok ünlü ismin yer aldığı, Deniz Çakır ve Bade İşçil'in başrolde olduğu projeye Zuhal Olcay da dahil oldu.

Zuhal Olcay Duygı Asena rolüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Duygu Asena'nın çok okunan kitaplarından olan 'Aslında Özgürsün'den uyarlanan yeni bir dizi hazırlanıyor. Dijital platform Gain için hazırlanan dizinin adı da eserle aynı. Aslında Özgürsün dizisinin ilk tanıtım videosu ise 8 Mart Kadınlar Günü'nde yayınlanmıştı. Birçok başarılı oyuncunun yer aldığı projeye Zuhal Olcay da katıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Zuhal Olcay Aslında Özgürsün dizisinde Duygu Asena'yı canlandıracak.

Aslında Özgürsün oyuncu kadrosunda kimler var?

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan dizi Üç Kız Kardeş'in ardından Duygu Asena'nın 'Aslında Özgürsün' kitabıda dizi olarak projelendirildi. Aslında Özgürsün dizisi yakında seyirciyle buluşacak. Deniz Çakır ve Bade İşçil ise Aslında Özgürsün dizisinde başrolleri paylaşıyor. Duygu Asena karakteri için de usta oyuncu Zuhal Olcay'la anlaşma sağlandı. Zuhal Olcay Aslında Özgürsün dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak. Gain'de yayınlanacak Aslında Özgürsün dizisinde birçok başarılı isim de yer alıyor. Burak Yamantürk, Ceren Taşçı, Alican Yücesoy, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ecrin Bokar, Aslı İçözü, Nurhan Özenen, Sergen Deveci, Aslı İçgözü, Perihan Savaş ve Nükhet Duru Aslında Özgürsün kadrosunda buluştu.

Zuhal Olcay, Perihan Savaş ve Nükhet Duru aynı projede

Aslında Özgürsün dizisi ekranın usta iki oyuncusu Zuhal Olcay, Perihan Savaş ile şarkılarıyla bir döneme damga vuran sanatçı Nükhet Duru'yu bir araya getirdi. Senaristliği ve yönetmenliği Ali Kemal Güven tarafından üstlenilen Aslında Özgürsün merakla bekleniyor. Duygu Asena'nın ölümsüz eserinden uyarlanan Aslında Özgürsün oyuncu kadrosu da titizlikle seçildi. Erkek egemen toplumda var olmaya çalışan 40'lı yaşlarda iki kadının hikayesi ekrana gelecek. Deniz Çakır ve Bade İşçil tarafından canlandırılacak Belgin ve Berna'nın arkadaşlığı ve özgürlük arayışları Gain Orijinal yapımı olarak hazırlanıyor. Merakla beklenen Aslında Özgürsün dizisi tanıtım videosuyla heyecanlandırmıştı. Yakında seyirciyle buluşması planlanan Aslında Özgürsün için geri sayım başladı.

13-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar