Bahar Süer İki Farklı Proje İle Geliyor: Hem Dizi Hem Yemek Programı

Bahar Süer İki Farklı Proje İle Geliyor: Hem Dizi Hem Yemek Programı
Bahar Süer, yeni yıla iki güzel projeyle giriş yapıyor. Hem ‘Erkek Severse’ dizisinin kadrosunda yer alacak, hem de ‘Lezzetin Arka Bahçesi’adlı yemek programını sunacak.

Güzel oyuncu yeni yıla güzel projelerle başladı. Bahar Süer, Bein Connect’te yayınlanacak olan yılın iddalı yapımlarından ‘Erkek Severse’ dizisinde işletme müdürü Demet karakterine hayat verecek. Diğer projesi ise, oyunculuğunun yanı sıra aşçılığı ile de bilinen Süer, dijital platformda ‘Lezzetin Arka Bahçesi’ isimli yemek programını sunacak. İşte Bahar Süer’in yeni projelerinin detayları…

Bahar Süer ‘Erkek Severse’ Projesinde

Yılın iddialı dijital yapımlarından “Erkek Severse” Gold yapım imzalı, yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği, senaryosunu Aslı Zengin’in kaleme aldığı, başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’in olduğu, yakında Bein Connect’te başlayacak olan dizinin ilk sezon çekimleri devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularına eşlik edecek bir diğer isimde Bahar Süer oldu.

Erkek Severse dizisinin konusu ise, ikiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep (Büşra Develi), üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Yelda da (Yasemin Allen), Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak niyetindedir. Bahar Süer de dizide işletme müdürü Demet karakterine hayat verecek.

Bahar Süer’in 2. Projesi: ‘Lezzetin Arka Bahçesi’

2011 yılından bu yana çeşitli projelerde yer alan oyuncu, Avrupa Avrupa isimli dizideki Nezahat karakteri ile kariyerine başladı. Yeni gelin dizisindeki Nazgül karakteri ile büyük dikkat çekti. Şampiyon, Gençliğim Eyvah ve İyi Aile Babası dizilerinin ardından ise oyuncu dijital yapımlara yöneldi. Fandom isimli dizinin yanı sıra, Erkek Severse isimli yapımda da rol alan Bahar Süer, bir de yemek programı yapacak.

Oyunculuğunun yanı sıra aşçılığı ile bilinen Süer, bir dijital platformda "Lezzetin Arka Bahçesi" isimli yemek programıyla her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlayarak hem yemek yapacak hem keyifli sohbetleri ekrana taşıyacak.
 

Bahar Süer Kimdir? Bahar Süer Kaç Yaşında?

13 Şubat 1985 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen güzel oyuncu, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Ankara’da yaşarken birkaç televizyon dizisinde yer alan Süer, 1999 yılından bu yana birçok farklı tiyatro oyununda rol almış, 2013 yılında İstanbul’a yerleşmiştir. En bilinen projelerinden olan Yeni Gelin dizisinde Nazgül karakterine hayat verdi. Son olarak, İyi Aile Babası dizisinde Ayfer karakterini canlandırdı, ayrıca Aşk Çağırırsan Gelir filminde oynadı. 

Bahar Süer’in Oynadığı Diziler ve Filmler

2012 - Avrupa Avrupa (Nezahat, Tv Dizisi)
2013 - Seksenler (Emel, Tv Dizisi)
2013 - Ben Onu Çok Sevdim (Tv Dizisi)
2017 - Yeni Gelin (Nazgül Bozok, Tv Dizisi)
2017 - Yaşamak Güzel Şey (Sinema Filmi)
2018 - Arapsaçı (Zeliha, Sinema Filmi)
2019 - Baba Ben geldim (Ayten, Kısa Film)
2019 - Şampiyon (Mücella, Tv Dizisi)
2020 - Gençliğim Eyvah (Suzan Asmalı Bozoğlu, Tv Dizisi)
2020 - Babam Çok Değişti / İyi aile Babası (Ayfer, Tv Dizisi)
2020 - Aşk Çağırırsan Gelir (Sinema Filmi)
2021 - Fandom (Spiker, Tv Dizisi)
2022 - Erkek Severse (Tv Dizisi)
 

11-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar