The Boys 3. sezon ne zaman çıkacak?

The Boys 3. sezon ne zaman çıkacak?
Amazon Prime Video dizisi The Boys 3. sezon ne zaman çıkacak? Yeni sezonu büyük merakla beklenen dizinin yeni sezon tarihi.

Amazon Prime Video dizisi The Boys 3. sezon bekleyişi sürerken ilk teaser geldi. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı dizinin meraklıları tarafından fazlasıyla dile getiriliyor. The Boys 3. sezon yayın tarihi açıklandı.

The Boys 3. sezon ne zaman çıkacak?

2019 yılında ilk sezonuyla Amazon Prime Video'da yayınlanan The Boys, platformdaki en çok izlenen dizilerden biri oldu. Süper kahramanların kötülükle savaştığı diğer süper kahraman işlerinin aksine, kötülerin süper kahramanlar olduğu ana fikriyle seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. 2. sezonda da başarısını devam ettiren The Boys'un 3. sezonu heyecanla bekleniyor. Amazon'un yayınladığı teaser heyecanı tazeledi. Starlight ve Homelander'ın yer aldığı kısa teaserla birlikte 3. sezon tarihi de kesinleşmiş oldu. The Boys 3. sezon, 3 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak.

The Boys konusu

Özel güçlere sahip olan süper kahramanlar hep iyilik timsali, örnek kişilikler olarak resmedilmiştir. Bizim sıradan dünyamızda bile güç sahibi insanların bir noktada yozlaştığına pek çok kez şahit oluyoruz. Peki özel güçleriyle insanlardan ayrılan adeta birer yarı tanrıya dönüşen süper kahramanlar da yozlaşsa ve ellerindeki güçleri insanlar için değil kendi çıkarları için kullanmaya başlasa ne olurdu? Amazon Prime Video'nun dizisi The Boys, tam da bunu konu alıyor. 2006 ve 2012 yıllarında DC Comics'e bağlı Dynamite Entertainment tarafından yayımlanan çizgi roman serisinden uyarlanan dizide Vought International adlı şirkete ait olan süper kahramanlar rock yıldızı gibi bir hayat yaşamaktadırlar. En bilinenleri ise The Seven adı verilen, şirketin ana kahraman grubudur. Halk onları, hayatlarını insanları kurtarmaya adamış süper kahramanlar sansa da aslında hemen hemen her biri kirli işler yapmış, kibirli ve narsist kişilerdir. Kahramanların bu yüzünü çok acı bir şekilde fark eden ve kendine The Boys adını veren bir grup insan onlarla mücadele etmekte kararlıdır.

The Boys dizisinin oyuncu kadrosunda Karl Urban (Butcher), Jack Quaid (Hughie), Anthony Starr (Homelander), Erin Moriarty (Starlight), Elisabeth Shue (Madelyn), Dominique McElligott (Queen Maeve), Jessie T. Usher (A-Train), Chace Crawford (the Deep) yer alıyor.

11-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar