Baht Oyunu 3. bölüm izle

Baht Oyunu 3. bölüm izle
Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu, 29 Haziran Salı günü 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümü ve ayrıntıları haberimizde.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Baht Oyunu dizisi 29 Haziran Salı akşamı 3. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Baht Oyunu 3. bölümünde; Tuğçe, Bora ile yakınlaşmak için Ada'dan yardım isteyecek. Ada ikilinin arasını yapmak için seferber olacak ama Rüzgar'ın yapacakları ortalığı karıştırmaya fazlasıyla yetecek.

Baht Oyunu 3. bölüm izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında 'Baht Oyunu 3. bölüm izle' ve 'Baht Oyunu son bölüm izle' araması yaparak dizinin yeni bölümüne ulaşmaya çalışıyorlar. Dizinin yeni bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir veya Kanal D'nin internet sitesi üzerinden 'https://www.kanald.com.tr/baht-oyunu/' sayfasını ziyaret ederek izleyebilirler.

BAHT OYUNU 3. BÖLÜM ÖZETİ

Tuğçe, Bora'nın bir günü nasıl geçirdiğini merak etmekte ve bunu öğrenmek için Ada'ya ihtiyacı olduğunun farkındadır. Ada'dan bir istekte bulunur ve Bora'nın günlük planını kendisine aktarmasını ister. Tuğçe'den gelen bu teklifi Ada, Tuğçe ve Bora beraber olursa Rüzgar'ın kendisine geri döneceğini düşünerek teklifini kabul eder. Tuğçe'nin istediğinden Yasemin ve Selim'e de bahseden Ada, onlardan aldığı fikirler Tuğçe ve Bora'nın birlikte olabilmesi için harekete geçer.

Tuğçe'ye akıl veren Ada, Bora'nın kullandığı chat programından kendisiyle isim vermeden sohbet edebileceğini söyler. Fikir Tuğçe'nin hoşuan gider ancak bir problem vardır; Tuğçe yazışma konusunda hiç iyi değildir. Devreye Ada girer ve Bora ile yazışır. Ada'nın yazdıklarından etkilenen Bora yazı dizisi için iyi bir malzeme bulduğunu düşünür ve karşısındaki isimsiz kişiyi yemeğe davet eder.

Tuğçe yazışmalardan sonra Bora'nın kendisine aşık olduğunu düşünmeye başlar. Şirkette artık daha sık vakit geçiren Tuğçe ve Ada'yı gören Rüzgar ise şüphelenmeye başlar. Bora ile daha fazla vakit geçirmek isteyen Tuğçe bir fotoğraf çekimi işini bahane ederek birlikte dağ evine gitmeyi teklif eder. Bora teklifi kabul eder ve Ada'yı da dağ evine davet eder.

Rüzgar ise Tuğçe ile yakın olabilmek için peşlerine takılır ve ortalık karışır.

29-06-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler