Baht Oyunu Dizisinde Kim Kimdir

Baht Oyunu Dizisinde Kim Kimdir
Kanal D ekranlarında 15 Haziranda ekrana gelmeye başlayacak olan Baht Oyunu adlı dizinin oyuncu kadrosunda kimler var ve hangi karakterleri canlandırıyorlar? İşte cevabı!

Televizyon kanallarında yaz sezonu artık resmen başladı. Kanallardaki diziler bir bir ya final yaptı ya da sezon finaline gitti. Böylece haziran ayından itibaren kanallarda hazırlıkları biten yeni diziler bir bir yayına girmeye başlayacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Baht Oyunu adlı dizinin de yayın tarihi belli oldu. 15 Haziran’da yayına başlaması beklenen dizinin çekimleri ise tüm hızıyla devam ediyor. Kanal D ekranlarının romantik komedi türündeki yeni dizisi Baht Oyunu kanalın yaz sezonundaki en çok güvendiği yapımlar arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Baht Oyunu dizisinin oyuncuları kimdir ve hangi karakterleri canlandırıyor sizler için araştırdık. İşte Baht Oyunu dizisinde kim kimdirin cevabı.

Baht Oyunu Kim Kimdir?

15 Haziranda ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve romantik komedi türünde ele alınan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. İşte bu isimler ve canlandıracakları karakterlerin özellikleri.

Cemre Baysel (Ada Tözün) : Son yılların gözde ismi güzel oyuncu Cemre Baysel’in canlandıracağı Ada Tözün karakteri Baht Oyunu dizisinin başrollerinden biri. Ada Bursalı bir ailenin kızıdır ve babasını henüz çok küçükken kaybetmiştir. Ada 12 yaşındayken de annesini kaybetmiş ve teyzesi ile eniştesinin yanında büyümüştür. Küçük bir kasabada ve büyük bir ailede büyümesinden dolayı sosyal ilişkileri oldukça güçlüdür. Ada herkesle çok kolay iletişim kurabilmektedir. Çok girişken ve oldukça eğlenceli bir genç kızdır.

Aytaç şaşmaz (Bora Doğrusöz) : Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı Doktor Emre karakteriyle oldukça başarılı olan Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu dizisinde Bora karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. Bora iyi eğitim görmüş İstanbullu varlıklı bir ailenin oğludur. Kendisine çok fazla kimseyi yaklaştırmayan, doğru bildiği yoldan şaşmayan, inandığı değerler uğruna fedakarlıktan çekinmeyen biridir. Güçlü ve bağımsız bir karaktere sahiptir. Bir internet sitesinin genel yayın yönetmeni ve başyazarı olan Bora haftalık yazılar yazmaktadır. Bora gerçek aşkın ancak masallarda olacağına inanlardandır.

İdris Nebi Taşkan (Rüzgar Akcan) : Rüzgar genç ve yakışıklı bir avukattır. Genç kızların gözdesidir ve onlara mavi boncuklar dağıtmaktan hoşlanmaktadır. Çok yeteneklidir ancak her şeyden çok çabuk sıkılmaktadır. Türkiye’den sınır dışı edilmek üzereyken imdadın Ada yetişmiştir ve Ada ile evlenerek Tc vatandaşı olmuştur. Bora’nın yanında çalışmaktadır.

Aslı Sümen (Tuğçe Dikman) : Bora’nın çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda da ortağıdır. Alımlı iyi giyimli ve akıllıdır. İnsanlara hafif yukardan bakmaktadır. İstediklerini elde edebilmek için oyunlar oynamaktan ve entrikalar çevirmekten çekinmemektedir.

29-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar