Cunning Single Lady dizisinin yerli adı belli oldu

Cunning Single Lady dizisinin yerli adı belli oldu
Cunning Single Lady dizisinin Türkiye uyarlamasında ayrıntılar ortaya çıktı. Merakla beklenen Cunning Single Lady dizisinin yerli adı belli oldu. İşte tüm ayrıntılar…

Yeni diziler bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. Ünlü oyuncuları bir araya getirecek yeni uyarlama dizinin de adı belli oldu. Dünyada beğeniyle izlenen Cunning Single Lady dizisi Türkiye uyarlamasının hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu. Cunning Single Lady dizinin yerli adı merakla bekleniyordu. Medyapım ve No:9 Yapım'ın ortak projesi olan dizinin yerli adı Aşk Mantık İntikam oldu. Çekimleri başlayan dizinin başrolleri ve teknik ekibi ise başarılı işlere imza atan isimlerden oluşuyor. Cunning Single Lady, 'Aşk Mantık İntikam' adıyla Fox Tv'den seyirciyle buluşacak.

Aşk Mantık İntikam dizisinde başroller kim?

Cunning Single Lady dizisi uzun bir hazırlık döneminin ardından ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizi hakkında merak edilenlerden biri de yerli adının ne olacağıydı. Fox Tv'nin sevilen dizi Yasak Elma'nın yönetmeni Murat Öztürk Cunning Single Lady dizisinin de yönetmeni oldu. Aşk Mantık İntikam adı verilen Fox Tv'nin yeni dizisinin başrol oyuncuları ise oldukça başarılı bir dörtlüden oluşuyor. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel Aşk Mantık İntikam dizisinde başrolleri paylaşacak. Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrıca Sevda Baş, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç ve Günay Karacaoğlu gibi isimler de yer alıyor. Leyla ile Ozan'ın önce evlenip sonra boşanması ve sonrasında tekrar aşık olmaları eğlenceli bir senaryoyla ekrana gelecek.  

Fox Tv'nin yeni dizisi: Aşk Mantık İntikam

Adı merak edilen yeni dizi için çalışmalar hızlandı. Medyapım ve No:9 Yapım'ın ortak projesi olan Aşk Mantık İntikam dizisi ekibi çekimlere başladı. Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Murat Öztürk sosyal medya hesabından çekimlere başladığına dair bir fotoğraf paylaştı. Yasak Elma dizisini de çeken Murat Öztürk yeni dizi Aşk Mantık İntikam'ın da yönetmen koltuğuna oturan isim oldu. Güney Kore'de 2014 yılında yayınlanan Cunning Single Lady dizisi Fox Tv'de yaz dizisi olarak ekrana gelecek. Romantik komedi tarzında uyarlanan yeni dizi Türkiye'de Aşk Mantık İntikam adıyla yayınlanacak. Çekimlerine başlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin Haziran ayı içerisinde ekrana gelmesi bekleniyor.

29-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar