Balkan Ninnisi 24. Bölüm izle!

Balkan Ninnisi 24. Bölüm izle!
ızının, Makedon dolandırıcı Dimitri’yle görüşmesini yasaklayan Süleyman, Dimitri’nin Makedon olduğuna takılmıştır Süleyman’a en büyük tepki Nina'dan gelir

Senaryosunu Uğur Uzunok, Abdülhamid Işık, Esma Koç ve Hamza Akyıldız’ın kaleme aldığı “Balkan Ninnisi” dizisi finale doğru giderken heyecan ve gerilim hız kesmiyor. Yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturan dram dizisi Balkan Ninnisi 24. Bölümü bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Kızının, Makedon dolandırıcı Dimitri’yle görüşmesini yasaklayan Süleyman, Dimitri’nin Makedon olduğunu sık sık vurgulamaktadır. Süleyman’a kızan Nina ona sert tepkide bulunur. 29 Aralık Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Balkan Ninnisi 24. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Balkan Ninnisi 24. Bölüm izle!

Çekimleri Üsküp’te devam eden ve TRT1’in yurtdışında çektiği Balkan Ninnisi bu akşam 24. Bölümüyle ekrana geliyor. 29 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek Balkan Ninnisi 24. Bölümünde Sofya’nın Dimitri ile görüşmesine izin vermeyen Süleyman, sözünün kaale alınmadığını öğrenince harekete geçer. Kızının, Makedon dolandırıcı Dimitri’yle görüşmesini yasaklayan Süleyman, Dimitri’nin Makedon olduğunu sık sık vurgulamaktadır. Süleyman’a kızan Nina ona sert tepkide bulunur.

Konakta kargaşa kopuyor

Köfteci dükkanını dolandırıcılara satan ve işsiz kalan Ertan, Zafer, Arif, radyoyu organizasyon şirketine dönüştürür. Birlikte çalışmaya başlayan ekibi bekleyen sürpriz ne? Jovanka, Gülsüm ve Ivana, kalabalıklığı artan konaktan ayrılıp yeni eve çıkma planı yapar ancak Şefo ve Ayşen onları engellemek ister. Konakta yaşayacakları odayı tadilat ederken duvardan düşen kağıt parçası, Arif, Ertan ve konaktakiler arasında büyük kargaşaya sebep oluyor. Balkan Ninnisi 29 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de. Keyifli seyirler.

Balkan Ninnisi’nde usta oyuncular yer alıyor

Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, ve Emre Bey’in başrollerini paylaştığı TRT1 dizisi Balkan Ninnisi Perşembe akşamları izleyiciyle buluşyor. Gurbetçi Türklerin dramını anlatan dizide genç yetenekler yanında usta oyuncular da yer alıyor. Hakan Boyav, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Erman Saban, Kaan Turgut, Emine Halil, Süleyman Kara, Burak Rahman, Deniz Gürkan, Benu Şahin, Can Kolukısa, Mustafa Yaşar, Bedia Begovska, Elyesa Kaso, Filiz Ahmet, Slađana Vujošević, Firdaus Nebi’nin rol aldığı Balkan Ninnisi birkaç bölüm sonra final yapacak.

29-12-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar