Camdaki Kız 63. bölüm izle

Camdaki Kız 63. bölüm izle
Camdaki Kız 63. bölüm izle; Kanal d ekranlarında yayınlanan ve OGM tarafından hazırlanan Camdaki Kız bu akşam 63. Bölümüyle ekranlara geliyor.

Camdaki Kız 63. bölüm izle; Başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu, Feri Baycu Güler, Enes Arıkan, Hamza Yazıcı ve Tamer Levent’in rol aldığı Camdaki Kız bu akşam 63. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan başarılı ve reytingi yüksek dizi iki gencin geçmişlerinde yaşadıkları sorunlar nedeniyle şimdiki hayatlarında başarılı olamamalarının ve bu travmanın etkisini hala yaşamalarının hikayesini anlatıyor. Perşembe akşamlarının en çok reyting alan yapımlarından olan dizi özellikle gerilim ve dram türündeki yapımları seven seyirciyi ekran başına çekerken aynı zamanda aldığı reytinglerle de hem kanalının yüzünü güldürüyor hem de yapım şirketini mutlu ediyor. Sezon sonunda final yapacak dizinin 63. Yeni bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

OGM tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarının reytingi yüksek dizilerinden olan camdaki kız her hafta Perşembe akşamları seyirciyle buluşuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Cana’nın ve karnındaki bebeğinin ölümü Sedat’ı derinden etkilemiştir. Bu durum Nalan’la daha da yakınlaşmasına sebep olurken Sedat Nalan’dan çocuk yapma fikrine hiç bu kadar yakın olmamıştır. Bunun üzerine Feride de Nalan ve Sedat’ın baş başa kalmaları için uygun ortamı hemen hazırlar. Hayri’nin yaptığı son hamleyle Feride ve duyguları arasında kalan Nalan ne karar vereceğini bilememektedir.

Camdaki Kız 63. Bölümde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen ve bu akşam 63. Bölümüyle ekrana gelecek olan başarılı dizisi Camdaki Kız da bu akşam büyük bir ayrılık gerçekleşecek. Dizinin başından beri hikayenin ana karakterlerinden olan ve Nalan’ın annesi kimliğiyle dizide yer alan Feride, Nalan’a bildiği tüm sırları ve onun geçmişiyle ilgili gerçekleri açıklar ve ardından hayata veda eder. Feride’nin ölmesi başta Nalan olmak üzere tüm yakınlarını derinden üzerken Nalan’ın öğrendikleri hayatında yeni sayfalar açacaktır. Öbür taraftan Hayri’nin yaptığı yeni hamleler onu Muzo ile karşı karşıya getirir. Kanal D ekranlarının reytingi bol ve sevilen dizisi Camdaki Kız bu akşam 63. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

29-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar