Gelsin Hayat Bildiği Gibi 24. Bölüm izle!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 24. Bölüm izle!
Gizem ve Aylin'le yakınlaşan Araz'a bu girişimi pahalıya mal olurken Mert hapishane köşelerinde çile dolduruyor Evleri yanan Melek ve Aylin şimdi ne yapacak?

Show Tv’nin Perşembe akşamları izleyiciyle buluşturduğu iddialı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 24. Bölümü 29 Aralık Perşembe akşamı ekrana geliyor. Gençlik ve dram dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümünde Gizem ve Aylin’in Araz’a yakınlaşması Mert'i çileden çıkartıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 24. Yeni bölüm canlı izle! Mert, Araz'a hayatı boyunca unutamayacağı bir sürprizin peşinde. İğneden korkan Yaver'in eğlenceli halleri herkesi güldürürken Sadi ve Songül'ün mutluluğu devam etmektedir. Hapishanede çile dolduran Mert'in kavga ettiği gerilim dolu anların damga vurduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi 24 bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 24. Bölüm izle!

Sadi karakteriyle yıldızı parlayan Ertan Saban’ın başrolde olduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Show Tv’nin iddialı yapımları arasında. Perşembe akşamlarına damga vuran dizi 23 bölümü geride bıraktı. BKM yapımı dizinin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait. Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan’ın başrolleri paylaştığı dizide ayrıca Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler de boy gösteriyor.

Mert’ten Araz’a misilleme mi geliyor?

Gizem ve Aylin’e yakınlaşmaya çalışan Araz, Mert’i çileden çıkartır. Bir an önce Araz’ı genç kızların yanından uzaklaştırmak isteyen Mert, Araz’a unutamayacağı bir sürpriz plan hazırlar. Araz için yeni bir dönemin başlayacağı bölümde Sadi ve Songül için her şey yeniden başlamıştır. Sadi bu mutluluğun bozulmaması için ne gerekiyorsa yapmaya karalıdır. İğneden korkan Yaver’in komik halleri herkesi neşeye boğarken Mert’in hapishane günleri başlamıştır. Evleri yanan Aylin ve Melek için hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır. Tün soru ve cevaplarıyla Gelsin Hayat Bildiği Gibi 24. Son bölümü 29 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de Show Tv’de. Keyifli seyirler.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu nedir?

Sadi Payaslı yeni bir hayata başlamak için kendisine verilen şansı iyi kullanır ve Karabayır Lisesi’nde öğretmenliğe başlar. Okulda karşılaştığı beş genç onun için hem bir mücadele örneği hem de motive kaynağıdır. Şartlı tahliye ile hapishaneden çıkan Mert, Zülfikar, Can, Melek ve Aylin adlı gençler, kendilerine tanınan ikinci şansı iyi değerlendirmek zorundadır. Belalı beş genç, Karabayır Lisesi’nde başlarını belaya sokmamak için Sadi Payaslı’nın rehberliğine verilir.

29-12-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar